ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θέλει να δώσει και το καλό παράδειγμα, ΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Θέλει να δώσει και το καλό παράδειγμα, ΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Ο Γιώργος Καραγιάννης αρθρογραφεί για όσα είδαν τα ματάκια μας στο αγώνα του Περιστερίου και άκουσαν τα αυτάκια μας αμέσως μετά

Υπάρχουν ανατροπές και… ανατροπές. Αυτή του Άρη στο Γεντί Κουλέ και αυτή του Ολυμπιακού στο Περιστέρι. Αυτή μέσα στο γήπεδο και αυτή εκτός αυτού. Εκνευριστική για τον… ΟΦΗ η πρώτη, εκνευριστική για όλα τα νοήμοντα πρωτεύοντα που αγαπούν το ποδόσφαιρο η δεύτερη.

 

Δεν είναι φυσικά κάτι νέο να βλέπουμε τον Ολυμπιακό να κερδίσει με γκολ οφσάιντ, νέος είναι ο τρόπος που «πουλά» την επιτυχία του. Ακόμα πιο αλαζονικός, πιο προκλητικός.

 

Το «να βάλετε πρώτα λεφτά και να φτιάξετε ομάδες» αποτελεί παρελθόν. Δεν μπορεί να πείσει, άλλωστε, τη μεγαλύτερη μερίδα του οπαδικού του κοινού που είδε τον… αντίπαλο ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη και λεφτά να βάζουν και ομάδα να φτιάχνουν.

 

Τώρα επέλεξαν να χτυπήσουν στο συναίσθημα των λίγων που μπορούν ακόμα να συγκινηθούν. «Νικήσαμε τον Ατρόμητο και την εξυγίανση» είπαν μετά και από ένα παιχνίδι που ο αντίπαλός τους έχασε με γκολ οφσάιντ και θα έπρεπε να αποβληθεί ο Σισέ. Διαμαρτυρίες για πέναλτι υπάρχουν εκατέρωθεν…

 

Τώρα βάζουν στο παιχνίδι και τον προπονητή τους που λέει το απίστευτο «θέλουμε ο Ολυμπιακός να είναι το καλό παράδειγμα στο ελληνικό ποδόσφαιρο». Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ…

 

Αυτή η στάση δεν είναι ένδειξη παρασκηνιακής αδυναμίας, είναι ΜΟΝΟ αναγνώριση αγωνιστικής αδυναμίας. Και αυτό πρέπει να ευχαριστεί αλλά και να προβληματίζει τον ΠΑΟΚ.

 

Γιατί δεν γίνεται σε περίοδο που έχουν αλλάξει τα κόζια στην ΕΠΟ (έτσι δεν φώναζαν και κάποιοι άνθρωποι του Δικεφάλου) να βλέπεις τέτοια λάθη όπως αυτά στο Περιστέρι ή όπως αυτό χθες στο Αγρίνιο με τον γκολ του Παναιτωλικού που ακυρώθηκε (και ας έχασε η ΑΕΚ).

 

Και επειδή είναι κουραστικό να διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια στα σχόλια που θα υπάρξουν. ΝΑΙ ο ΠΑΟΚ δεν έχει παίξει το ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει (έπαιξε σίγουρα καλύτερο του ανταγωνισμού), ΝΑΙ ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλύτερος του ΠΑΟΚ στο μεταξύ τους ντέρμπι (αλλά δεν είναι υποχρεωτικό να κερδίσει ο καλύτερος).

 

Κουράσατε…

X