ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Θεοδωρίδης: «Αυτό είναι το πλάνο μας»

Θεοδωρίδης: «Αυτό είναι το πλάνο μας»

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα ανέλυσε μέσω της Metrosport τις σκέψεις του για τη νέα χρονιά - Ο ενεργός ρόλος των Φοιρού και Κουστερίδη

Ο Παναγιώτης Θεοδωρίδης επέστρεψε στην προεδρία του Ερασιτέχνη Αγροτικού Αστέρα. Η Metrosport επικοινώνησε μαζί του, προκειμένου να σχολιάσει την επάνοδό του, τη φετινή χρονιά, αλλά και τους στόχους για τη νέα σεζόν.

 

«Είχα πει όταν έφυγα, ότι θα επέστρεψω. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά. Θεωρώ ότι το τέλος αυτής της σεζόν αποτελεί μία νέα αρχή. Επέστρεψα για να ολοκληρώσω το έργο μου», ήταν το πρώτο σχόλιο του Θεοδωρίδη.


Η είδηση, που προκύπτει βεβαίως από την κουβέντα, είναι ότι οι Φοιρός και Κουστερίδης αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Ουσιαστικά, θα είναι οι άνθρωποι, οι οποίοι θα τρέξουν την ομάδα.

 

«Εχουμε την ευκαιρία να προετοιμάσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα από την αρχή της χρονιάς, ενώ μην ξεχνάτε ότι ο Αγροτικός Αστέρας θα έχει φέτος τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου στην Α’ Εθνική. Θέλουμε να δώσουμε έμφαση σε νέες βάσεις με νέα παιδιά στο ποδόσφαιρο. Θα εμπιστευτούμε τα μεγάλα κεφάλαια, όπως είναι οι κ.κ. Φοιρός και Κουστερίδης. Εχουμε εμπιστοσύνη στο πλάνο τους. Θα φέρουν προτάσεις με βάση το μπάτζετ και θα αποφασίσουμε για την επιλογή του προπονητή και για τους παίκτες.

 

Στις επόμενες 20 μέρες θα πάρουμε τις αποφάσεις μας, κι αυτό γιατί θέλουμε λίγο χρόνο ακόμη.
Επίσης, θα ενεργοποιήσω το οικονομικό πλάνο όσον αφορά τις χορηγίες, από την τοπική κοινωνία και από εταιρίες εκτός Ευόσμου».

 


«Ανάλατη χρονιά»

 


Πώς σχολίασε ωστόσο τη φετινή χρονιά στο ποδόσφαιρο; Τί δεν πήγε καλά; «Ετσι όπως εξελίχθηκε από την αρχή ως το τέλος, πετυχημένη δεν μπορείς να την πεις, αφού στόχος μας ήταν η άνοδος. Από την άλλη, προέκυψαν θέματα με την αποχώρηση τη δική μου, αλλά και του Κώστα Τσακίρη. Ηταν ανάλατη σεζόν», κατέληξε ο νυν πρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα.

X