ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τι λέει ο Γεωργίου για τη «συμμαχία» Ιβάν-Μελισσανίδη που θα... σπάσει

Τι λέει ο Γεωργίου για τη «συμμαχία» Ιβάν-Μελισσανίδη που θα... σπάσει

Ο γνωστός σε όλους για την «καυτή» κριτική του εξηγεί για το πώς τινάχτηκε στον…αέρα η συμμαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ

Ο Γιώργος Γεωργίου μέσω της ιστοσελίδας sportdog.gr εξηγεί για το πώς τινάχτηκε στον…αέρα η συμμαχία ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στην ΑΕΚ. 

 

Αναλυτικά το απόσπασμά του από την ιστοσελίδα sportdog.gr:

 

«Το φωνάζω από την επόμενη κιόλας ημέρα των εκλογών της ΕΠΟ, που ως γνωστό τις πήρε πανηγυρικά η συμμαχία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, για να βγάλουν από τη μέση τον Ολυμπιακού, που επί 20 χρόνια είχε αλώσει τα πάντα.

 

Τι φωνάζω; Ότι σύντομα θα ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος μεταξύ του Σαββίδη και του Μελισσανίδη και η συμμαχία θα τιναχτεί στον αέρα. Γιατί; Διότι στην πορεία ο ένας από τους δύο θα πρέπει να επικρατήσει. Δεν γίνεται να πάρουν και οι δύο το πρωτάθλημα. Ένας θα το πάρει.

 

Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρις, ήχησαν χθες τα τύμπανα του πολέμου και έπεσαν οι πρώτες ομοβροντίες. Με αφορμή το μουσαντένιο πέναλτι που έδωσε χθες ο κόρακας στην ΑΕΚ στο ματς με τη Λαμία, έβγαλε αμέσως ο ΠΑΟΚ ανακοίνωση και έκανε ολομέτωπη επίθεση κατά της ΑΕΚ, δηλαδή, κατά του Μελισσανίδη.

 

Σχετική ανακοίνωση έβγαλε και ο Ολυμπιακός, όπου ο κυρ Σάββας είχε το συνηθισμένο θράσος να τα βάλει με τη διαιτησία. Αλλά στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί. Όλο το ζουμί όμως είναι ο πόλεμος που ξέσπασε από χθες μεταξύ Σαββίδη - Μελισσανίδη.

 

Ε, ρε, έργα που έχουμε να δούμε φέτος. Ντόλμπι στέρεο και σινεμασκόπ...»

X