ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Times: Το σκάνδαλο κατασκοπείας και ο συμβιβασμός αξίας ενός εκ. λιρών

Times: Το σκάνδαλο κατασκοπείας και ο συμβιβασμός αξίας ενός εκ. λιρών

Μια πρωτοφανή υπόθεση κατασκοπείας μεταξύ Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτουν οι βρετανικοί «Times». Το χρονικό και ο τελικός συμβιβασμός.

Μια απίστευτη ιστορία κατασκοπείας στην Premier League με εμπλεκόμενες τις Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι αποκαλύπτουν οι «Times».

 

Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η βρετανική εφημερίδα, η Λίβερπουλ κατέβαλε τον Σεπτέμβριο του 2013, ύστερα από συμβιβασμό, ποσό ενός εκατομμυρίου λιρών στη Μάντσεστερ Σίτι, αποτέλεσμα των καταγγελιών των «Σίτιζενς» ότι το λογισμικό σκάουτινγκ (Scout7) που χρησιμοποιούσαν είχε παραβιαστεί.

 

Τα περιστατικά κατασκοπείας που καταγγέλλονται φέρονται πως έλαβαν χώρα λίγο μετά αφότου τρεις σκάουτερς της Μάντσεστερ Σίτι μετακόμισαν στη Λίβερπουλ.

 

Οι άνθρωποι της Σίτι άρχισαν να υποπτεύονται ότι κάτι περίεργο συμβαίνει όταν η Λίβερπουλ εξέφρασε ενδιαφέρον για έναν νεαρό παίκτη από της Σαραγόσα ονόματι Πάολο Φερνάντες, τον οποίο παρακολουθούσαν επίσης.

 

Μάλιστα η Σίτι, λόγω των υποψιών, κινήθηκε βιαστικά για την απόκτηση του Φερναντίνιο από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ και του Χεσούς Νάβας από τη Σεβίλλη.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο συμβιβασμός μεταξύ των δύο ομάδων για τη συγκεκριμένη υπόθεση επιτεύχθηκε χωρίς ποτέ οι «κόκκινοι» να παραδεχθούν τις πράξεις που τους αποδίδονται και χωρίς, επίσης, η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη.

X