ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τίποτα ανησυχητικό για Γκάρετ και Σούλερ

Τίποτα ανησυχητικό για Γκάρετ και Σούλερ

Οι δυο καλαθοσφαιριστές του Ηρακλή υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

"Πράσινο" φως για την παρουσία τους στις επόμενες προπονήσεις του Ηρακλή πήραν απ' το ιατρικό τιμ της ομάδας οι Σούλερ και Γκάρετ, μετά τους χθεσινούς τους τραυματισμούς στο φιλικό με τη Λουκόιλ Λέφσκι Σόφιας.

 

Αμφότεροι υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, όπου και διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει κάτι ανησυχητικό.

 

Ετσι, θα τεθούν από αύριο (14/9) στη διάθεση του Γιάννη Καστρίτη για τη συνέχεια της προετοιμασίας ενόψει του νέου φιλικού τεστ, αυτή τη φορά με τον Κολοσσό Ρόδου, τη Δευτέρα 16/9 στο κλειστό "Μ.Τσικίνας" της ΧΑΝΘ, στις 20:00, στο πλαίσιο των "Μαυροσκουφείων" που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Διαιτητών Θεσσαλονίκης.

 

Σήμερα, οι “κυανόλευκοι” είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν,μετά από δύο δυνατά τεστ σερί με τη βουλγαρική ομάδα, όμως από αύριο οι ρυθμοί και πάλι θα ενταθούν, αφού πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

 

Ακόμα,στην προετοιμασία αναμένεται να ενταχθούν και οι Ζάρας, Σμιθ, ενώ ο Καββαδάς συνεχίζει το ατομικό πρόγραμμα με στόχο να είναι έτοιμος με την έναρξη του Πρωταθλήματος στο Περιστέρι (28/9).

 

Τέλος, αύριο (14/9) αντιπροσωπεία της μπασκετικής ομάδας θα παραβρεθεί στο Περίπτερο του Γυμναστικού Συλλόγου στη ΔΕΘ, στις 9 το βράδυ, όπου οι φίλαθλοι θα μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία.

X