ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το «διάγγελμα» του Γκριεζμάν

Το «διάγγελμα» του Γκριεζμάν

Με ένα βίντεο θέλησε να εξηγήσει τους λόγους που τον ώθησαν να πάρει τη δύσκολη απόφαση και να φύγει από την Ατλέτικο

Τους λόγους της αποχώρησης από την Ατλέτικο Μαδρίτης μετά από πέντε χρόνια παρουσίας θέλησε να εξηγήσει στους οπαδούς των Μαδριλένων ο Αντουάν Γκριεζμάν μέσα από video που δημοσίευσε.

 

Μετά από πέντε χρόνια στην ισπανική πρωτεύουσα όπου έζησε μεγάλες στιγμές με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης και δέθηκε με τον κόσμο της, ο Αντουάν Γκριεζμάν αποφάσισε πως ήρθε η ώρα για αλλαγή.

 

Κάπως έτσι επέλεξε να κλείσει το κεφάλαιο "Ατλέτικο" για αυτον, με τον Γάλλο παγκόσμιο πρωταθλητή να απευθύνεται μάλιστα στους οπαδούς της Ατλέτικο μέσα από video που δημοσίευσε, θέλοντας να τους εξηγήσει την κίνησή του αυτή.

 

«Αφού μίλησα με τον Τσολο (Σιμεόνε) και τον Μιγκέλ Άνχελ ήθελα να μιλήσω στους οπαδούς που μου έδιναν πάντα πολλή αγάπη. Θέλω να σας πω ότι πήρα την απόφαση να φύγω για να δω άλλα πράγματα και άλλες προκλήσεις. Η αλήθεια είναι ότι μου στοιχίζει που παίρνω αυτό το δρόμο όμως αυτό αισθάνομαι και έχω ανάγκη και θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στοργή που μου δείξατε για πέντε χρόνια αλλά και τα σημαντικά τρόπαια που πήρα μαζί σας. Αυτές ειναι εκπληκτικές στιγμές που θα θυμάμαι για πάντα. Σας κουβαλώ στην καρδιά μου και για αυτό το λόγο ήθελα μετά από τον προπονητή και το σύλλογο να απευθυνθώ άμεσα σε εσάς», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 28χρονος επιθετικός.

 

Δείτε εδώ το βίντεο

X