ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Το θαύμα του Aγγελου

Το θαύμα του Aγγελου

Ο Άγγελος είναι μετρ στην ψυχολογία, αλλά φθάνει αυτό για να εμπνεύσει παίκτες που απέχουν έτη φωτός μπροστά;

«Eχω μια αισιοδοξία και είμαι χαρούμενος όταν μας βρίζουν. Μπαίνουν μέσα τα κεφάλια. Φοβάμαι όταν με χειροκροτούν. Eνας λόγος που αισιοδοξώ, είναι αυτός…». Δηλώσεις του Aγγελου Αναστασιάδη, χθες το μεσημέρι, στην διάρκεια της συνέντευξης τύπου πριν την σημερινή καθοριστική κόντρα με την Αρμενία. Εκεί που ενδεχόμενη απώλεια θα βάλει τον Αναστασιάδη σε πολύ δύσκολη θέση…

 

Τον Αναστασιάδη στην Αθήνα τον περιμένουν στην γωνία. Και τους δίνει δικαιώματα το ένα μετά το άλλο. Τα λάθη που έκανε στο στήσιμο της ομάδας απέναντι στην Ιταλία ήταν τραγικά και ανεπίτρεπτα για την εμπειρία του. Κατάφερε να ανακατέψει την ομάδα, να βάλει λάθος παίκτες σε λάθος θέσεις με συνέπεια να έρθει η ήττα με απογοητευτική εμφάνιση. Ήταν η αφορμή για τη νέα θύελλα κριτικής σε βάρος του.

 

Είναι άγνωστο τι όνειρο είδε, ποιος και τι τον ενημέρωσε, γιατί κατέφυγε σε πειραματισμούς που απαγορεύονται δια ροπάλου. Το ξεφωνητό πάντως, αν πιστέψουμε τις δηλώσεις του, κάνει καλό. Τον προσγειώνει στην πραγματικότητα. Το μεγάλο θέμα είναι να μην χάσει την εμπιστοσύνη των παικτών του. Γιατί πλέον οι περισσότεροι- Παπασταθόπουλος, Σάμαρης, Μανωλάς, Σταφυλίδης, Σιόβας, Μήτρογλου…- παίζουν σε ομάδες του εξωτερικού κι έχουν υψηλές παραστάσεις σε ευρωπαικό επίπεδο.

 

Ο Άγγελος είναι μετρ στην ψυχολογία, αλλά φθάνει αυτό για να εμπνεύσει παίκτες που απέχουν έτη φωτός μπροστά; Όταν για παράδειγμα ο Άναστασιάδης τα προηγούμενα χρόνια μάζευε εμπειρίες στον Πλατανιά, στον ΠΑΣ ή στη Λάρισα κάποιοι από τους παίκτες του έπαιζαν σε κορυφαίο επίπεδο σε Αγγλία, Γερμανία, Πορτογαλία; Μπορεί να τους δώσει σήμερα κίνητρο με την παρουσία του;

 

Η απάντηση θα δοθεί σήμερα. Αν η εθνική χάσει από την Αρμενία τότε χάνει το τρένο της πρόκρισης και η θέση του Αναστασιάδη θα κριθεί επισφαλής. Όχι εκ του αποτελέσματος αλλά και από τον συνδυασμό αποτελέσματος – εμφανίσεων. Εκτός αν ο θαυματοποιός Αγγελος κάνει και πάλι το θαύμα του! Μακάρι!

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X