ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Του αναγνωρίζουν θετικά, ελπίζουν στην υποστήριξη του Παπαδόπουλου

Του αναγνωρίζουν θετικά, ελπίζουν στην υποστήριξη του Παπαδόπουλου

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε τρομακτικά λάθη κατά την διάρκεια αυτών των δέκα μηνών - Γράφει ο Δημήτρης Κανελλάκης

Το έλεγε χθες ο Γιάννης Δόβελος στο «Μετρόπολις» και οφείλω να πω ότι έχει απόλυτο δίκιο ως προς την στάση που πρέπει να κρατά ο Ηρακλής απέναντι στον Θανάση Παπαδόπουλο.

 

Διότι είναι άλλο η σκληρή κριτική που του ασκείται, και από τον υπογράφοντα ανάμεσα σε άλλους, και άλλο ότι πρέπει να του αναγνωριστεί πως και χρήματα έβαλε στην ΠΑΕ και χρέη που δεν του αναλογούσαν ανέλαβε.

 

Είναι δεδομένο ότι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ έκανε τρομακτικά λάθη κατά την διάρκεια αυτών των δέκα μηνών, από τα τέλη του προηγούμενου καλοκαιριού μέχρι και πριν από λίγο καιρό.

 

Ωρες-ώρες έδινε την εντύπωση ότι ο ίδιος βάζει… τρικλοποδιές στον εαυτό του με τις αποφάσεις που έπαιρνε.

 

Είναι άλλο αυτό, όμως, και άλλο ότι ήρθε πέρσι το καλοκαίρι στον Ηρακλή, σε μια περίοδο που οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν εναλλακτική έβαλε αρκετά χρήματα και παρότι… φρέναρε γρήγορα γιατί διαπίστωσε πως οι υποσχέσεις που του έδωσαν κυβερνητικοί παράγοντες δεν έγιναν πράξη, δεν πήρε το καπελάκι του να φύγει.

 

Αν και ήξερε πως χωρίς έσοδα δημιουργούνται χρέη, τα οποία, μάλιστα, στην δική του πλάτη θα φορτωθούν.

 

Είναι προς τιμήν των ανθρώπων του Ηρακλή ότι του τα αναγνωρίζουν όλα αυτά του Θανάση Παπαδόπουλου. Είθισται, σε παρόμοιες περιπτώσεις, να υπάρχει μια τάση… ανθρωποφαγίας, μια τάση να φορτωθούν όλες οι ευθύνες σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και όλοι οι άλλοι να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω.

 

Δεν ξέρω αν υπάρχει και μια… ιδιοτέλεια από την πλευρά των ανθρώπων του Ηρακλή, αν το γεγονός ότι δεν ρίχνουν το ανάθεμα στον Θανάση Παπαδόπουλο οφείλεται στην ελπίδα που έχουν πως θα τους βοηθήσει οικονομικά σε ό,τι κι αν κάνουν από δω και πέρα.

 

Δεν αποκλείεται, γιατί στην περίπτωση κατά την οποία ισχύει πως είναι διατεθειμένος να τους βοηθήσει με μια χορηγία η οποία θα καλύψει το ποσό που θα χρειαστεί να καταβάλλουν για την εξαγορά ενός ΑΦΜ, συν το μισό μπάτζετ της επόμενης σεζόν, θα ήταν τρελοί στον Ηρακλή αν έβγαιναν να τον ξεφωνίσουν τον Παπαδόπουλο.

 

Εν κατακλείδι, το σημαντικότερο απ’ όσα προέκυψαν από την συνάντηση που προκάλεσε προχθές ο βουλευτής της ΝΔ, Θόδωρος Καράογλου, είναι ότι οι άνθρωποι του Ηρακλή είναι αποφασισμένοι να δρομολογήσουν μια καθαρή λύση και να μην αφήσουν εκκρεμότητες, να οδηγήσουν την ομάδα τους σε μια ουσιαστική, από κάθε άποψη, επανεκκίνηση...

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X