ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τρίτη και... φαρμακερή για τον Γιάννη Συμεωνίδη στον Πιερικό

Τρίτη και... φαρμακερή για τον Γιάννη Συμεωνίδη στον Πιερικό

Η αντίδραση του με αφορμή την είσοδο του στα κοινά του Πιερικού και την ανάληψη της ομάδας - Το νέο συμβούλιο και η προσπάθεια αναγέννησης

Για τον Γιάννη Συμεωνίδη ήταν η τρίτη φορά, κατά την οποία επιχείρησε να εμπλακεί στα διοικητικά του Πιερικού. Τρίτη και φαρμακερή επομένως.

 

«Δεν υπήρχε αύριο για τον Πιερικό. Αυτός που επέμενε και ήθελε να προχωρήσει ήταν ο Γιάννης Λαζαρίδης. Τον βοήθησα με τις γνωριμίες.

 

Ο Δήμαρχος (Κώστας Κουκοδήμος) είναι μαζί μας, η Ε.Π.Σ. Πιερίας είναι μαζί μας. Προχωράμε όλοι μαζί», είπε αρχικά μέσω της «Metrosport» ο Γιάννης Συμεωνίδης.

 

 

«Στόχος η άνοδος»

 

 

Η σύμπραξη τους (απολαμβάνουν και την στήριξη πολλών επωνύμων της Πιερίας) φέρνει πνοή αισιοδοξίας στο στρατόπεδο της ομάδας και γεμίζει ελπίδες και όνειρα. «Τις δύο προηγούμενες φορές υπήρξαν προβλήματα. Τώρα, ήμασταν μόνοι μας. Ακόμη και αυτοί που αντέδρασαν, απομονώθηκαν. Οχι από μας, αλλά από τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους», υπογράμμισε με νόημα ο Συμεωνίδης στη «Μetrosport» και πρόσθεσε.

 

«Το αύριο θα είναι πολύ καλύτερο για τον Πιερικό. Ο στόχος μας είναι να επιστρέψουμε τουλάχιστον μία κατηγορία, να πάρουμε την άνοδο στη Football League. Εχουμε παίκτες με εμπειρία, ταλέντο και με τη στήριξη του κόσμου μπορούμε να κάνουμε πολλά. Δεν σας κρύβω ότι από το βράδυ της Τετάρτης είχα 10 τηλεφωνήματα από ανθρώπους, οι οποίοι ήθελαν να βοηθήσουν την ομάδα». Η νέα διοίκηση απολαμβάνει τη στήριξη του Κώστα Κουκοδήμου, νικητή των εκλογών για τον Δήμο Κατερίνης, ο οποίος έπαιξε ενεργό ρόλο στη διαδικασία, βάζοντας πλάτη στην ανάγκη αλλαγής και στήριξης προς το ιστορικό σωματείο, δείχνοντας πως θα βρίσκεται πάντα κοντά στον Πιερικό.

 

 

Το νέο συμβούλιο

 

 

Χθες το βράδυ έγινε και η κατανομή των αξιωμάτων, ύστερα από τη συζήτηση, η οποία έλαβε χώρα.

 

Μετά την εσωτερική  εκλογική διαδικασία των μελών η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου του ερασιτέχνη Πιερικού είναι η εξής:Πρόεδρος: Κωνσταντινίδης Γαβριήλ

Αντιπρόεδρος: Τσουκαλάς Ηλίας

Αντιπρόεδρος: Κυριάκος Αντώνιος

Γραμματέας: Αστερίου Παναγιώτης

Αναπλ. Γραμματέας: Μορφακίδης Δημήτριος

Ταμίας: Θεοχάρης Μάκης

Γενικός Αρχηγός: Θεοχάρης Μάκης

Έφορος Ποδοσφαιρικού Τμήματος: Μπιτόπουλος Στέφανος

Έφορος Τμήματος Πετοσφαίρισης: Παναγιωτίδου Αικατερίνη

Υπεύθ. Ακαδημιών: Δασκαλοπούλου Χριστίνα – Πεϊδης Μπάμπης – Λαζαρίδης Ιωάννης

Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου: Τσακιρίδης Βασίλειος – Παναγίτσας Κων/νος

Γενικός Έφορος Υλικού: Βαιλειάδης Μιχαήλ

Υπεύθυνος Ασφαλείας: Χατζηκώστας Γεώργιος

Νομικός Σύμβουλος: Καραφουλίδης Κων/νος

Τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή καταλαμβάνει ο Κωτσιόπουλος Αθανάσιος

 

 

«Παίκτες για να πρωταγωνιστήσουμε»

 

 

Ο νέος προπονητής της ομάδας θα είναι ο Λεωνίδας Μπίλης. Αποτελεί επιλογή του Γιάννη Λαζαρίδη. "Κατά 99% θα είναι ο νέος προπονητής του Πιερικού", είπε χθες στη Metrosport ο Γιάννης Συμφωνίδης.

 

Τρίτη και φαρμακερή και για τον 51χρονο τεχνικό στον πάγκο του Πιερικού, εφόσον ανακοινωθεί η συμφωνία. Ηταν ξανά την περίοδο 2005-06 (πέντε αγώνες), αλλά και το 2017-18 (πάλι πέντε αγώνες), όταν και έσωσε την ομάδα την ύστατη στιγμή.

 

Συνολικά έχει βρεθεί σε πάγκους 13 διαφορετικών ομάδων σε όλες τις εθνικές κατηγορίες (ήταν και στον Πανθρακικό της Α’ Εθνικής με μία παρουσία). «Προέχουν οι ανανεώσεις. Θα πάρουμε παίκτες για να πρωταγωνιστήσουμε», υπογράμμισε στο τέλος ο Γιάννης Συμεωνίδης.

X