ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τζιτζικώστας: Τι θέλει o Μπουτάρης; Αρκετή ζημιά έκανε στην πόλη

Τζιτζικώστας: Τι θέλει o Μπουτάρης; Αρκετή ζημιά έκανε στην πόλη

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας άφησε αιχμές κατά του τέως δημάρχου Θεσσαλονίκης

Βολές κατά του τέως Δημάρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη εξαπέλυσε σήμερα Τετάρτη (11/9) το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

 

Μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, με αφορμή τις ομόφωνες αποφάσεις των φορέων της πόλης το 2013 για απόσπαση και επανατοποθέτηση των αρχαιοτήτων υπαινίχθηκε ότι ο Γιάννης Μπουτάρης είναι εκείνος που υπαναχώρησε, προσέφυγε στο Συμβούλιο της Επικρατείας και εξαιτίας του καθυστέρησε το έργο.

 

Επίσης ο Απόστολος Τζιτζικώστας κατηγόρησε τον τέως δήμαρχο ότι παρεμβαίνει ξανά επειδή δεν έχει ρόλο πλέον.

 

«Όλα αυτά τα χρόνια ακούγαμε παραμύθια, ζούσαμε σε μια φαντασίωση που μας οδήγησαν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Αυτό πρέπει να τελειώνει εδώ. Δεν αντέχει διχασμό η πόλη. Κάποιοι προσπαθούν να το κάνουν αναζητώντας ρόλο», σημείωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, αρχικά «δείχνοντας» τον Γιάννη Μπουτάρη.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιάννης Μπουτάρης έβαλε πρώτος την υπογραφή του στο ψήφισμα που απευθύνει η Κίνηση Πολιτων για την προστασία της Πολιτιστικής Κληρονομιάς με στόχο την διασφάλιση των αρχαιοτήτων, ενάντια στην απόφαση για απόσπαση και επανατοποθέτηση των ευρημάτων στον σταθμό της Βενιζέλου μετά και τις σχετικές εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από το βήμα της ΔΕΘ.

 

Ταυτόχρονα, σήμερα ο Γιάννης Μπουτάρης παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου για το θέμα αυτό.

 

«Τι δουλειά έχει; Αρκετή ζημιά έχει κάνει στην πόλη, φτάνει» πρόσθεσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας.

 

thestival.gr

X