ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βετεράνοι Απόλλωνα: «Υπήρξε αμφισβήτηση, αλλά τα καταφέρατε»

Βετεράνοι Απόλλωνα: «Υπήρξε αμφισβήτηση, αλλά τα καταφέρατε»

Ο σύλλογος παλαιμάχων των κοκκινόμαυρων συγχαίρει τη διοίκηση, τα μέλη του τεχνικού τιμ, αλλά και τους ποδοσφαιριστές

Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Πόντου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία συγχαίρει τους συντελεστές της φετινής επιτυχημένης πορείας της ομάδας. 

 

Παράλληλα, κάνει ειδική μνεία για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σε όλη τη διάρκεια της περιόδου. 

 

Το περιεχόμενο της ανακοίνωσης:

 

«Με τη λήξη του πρωταθλήματος και παρακολουθώντας από κοντά την πορεία της ομάδας μας καθ’ όλη τη διάρκειά του, έχουμε την ηθική υποχρέωση να εκφράσουμε την πλήρη ικανοποίησή μας για ότι αυτή η ομάδα πέτυχε στο μαραθώνιο του πρωταθλήματος αυτού, καθ΄ότι είναι γνωστές οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αποφασίσθηκε η συμμετοχή σ’ αυτό. Ενας κορμός 6-7 ποδοσφαιριστών τον Ιούνιο του ΄18 που με τις προσθήκες άλλων τόσων μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, ανέλαβε το βαρύ φορτίο να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

 

Με πρώτιστο στόχο το πλασάρισμα στην πρώτη δεκάδα, ώστε να μπορέσει να απολαύσει αυτά που η πολυδιαφημισθείσα αναδιάρθρωση υπέσχετο, κατόρθωσε να τον επιτύχει, με αξιοπρέπεια ανάλογη της ιστορίας του ονόματος της ομάδας που εκπροσωπούσαν. Η αντικειμενική οικονομική στενότητα και η πενιχρή οικονομική στήριξη από τον κόσμο της ομάδας, σε συνδυασμό με την έντονη αμφισβήτηση με την οποία αντιμετωπίσθηκε η ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ από μερίδα Καλαμαριωτών απ’ αρχής και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος, μόνο αισιοδοξία για την πορεία της δεν μπορούσε να επιφέρει.

 

Εντούτοις και παρ’ όλες τις αντιξοότητες, η ομάδα ανταποκρίθηκε κατά τον καλύτερο τρόπο στους στόχους που είχαν εξαρχής τεθεί με καθαρά αγωνιστικό τρόπο.

 

Για όλους αυτούς τους λόγους, η Διοίκηση του Συλλόγου των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Απόλλωνος Καλαμαριάς οφείλει να εκφράσει τα θερμά της συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, στον προπονητή κ. Καλαϊτζίδη και τη Διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλωνος Πόντου με την ελπίδα λοτι η νέα χρονιά θα είναι καλύτερη και με αυτούς συντελεστές θα πετύχει νέους στόχους που θα τεθούν έχοντας πάντα στο μυαλό μας την επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

 

Ο πρόεδρος, Κων/νος Βιόπουλος». 

X