ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Τα ζητούμενα για το deal μεταξύ Ηρακλή και ΑΕ Καραϊσκάκης

Τα ζητούμενα για το deal μεταξύ Ηρακλή και ΑΕ Καραϊσκάκης

Δεύτερη επαφή των «κυανόλευκων με την ομάδα της Αρτας

Παρελθόν για τον Ηρακλή αποτελεί η υπόθεση «Βόλος» από τη στιγμή που ο Αχιλλέας Μπέος κατέστησε σαφές πως δεν προτίθεται να μεταφερθεί η έδρα της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν έτοιμη εναλλακτική άμεσα. Η αναζήτηση που είχαν κάνει στο προηγούμενο χρονικό διάστημα, επανέφερε μια προοπτική που δεν είχε κλείσει οριστικά…

 

Η απόφαση για αναζήτηση άλλου Α.Φ.Μ. είχε παρθεί νωρίς από πλευράς Παπαδόπουλου, η αναζήτηση στον ποδοσφαιρικό χάρτη έγινε άμεσα και οι «κυανόλευκοι» επέλεξαν την περίπτωση του Βόλου ως ιδανική κυρίως λόγω συμμετοχής στη Super League 1. Είχαν συναντήσει και κλειστές πόρτες, αλλά και περιπτώσεις που υπήρχαν περιθώρια να αλλάξουν τα δεδομένα μιας αρχικής άρνησης. Μετά την αρνητική κατάληξη με τον Ν.Π.Σ. η διοίκηση Παπαδόπουλου αναζήτησε εκ νέου τις διαθέσιμες λύσεις και βρίσκει (σε μια δεύτερη πλέον επαφή που έγινε) ενδεχόμενο να φτάσει σε deal με την Α.Ε. Καραϊσκάκης Άρτας την οποία αντιμετώπισε πέρσι στο Πρωτάθλημα και συνεχίζει στη Super League 2.

 

Ο ίδιος… προβληματισμός

 

Οι πληροφορίες της «Μ» κάνουν λόγο για προσέγγιση με τα ίδια ζητούμενα από πλευράς Ηρακλή, δηλαδή εξαγορά και μετακόμιση του Α.Φ.Μ. της ομάδας στη Θεσσαλονίκη. Επίσης τα δεδομένα των ομάδων είναι αντίστοιχα, όπως με τον Ν.Π.Σ.. Δεν πρόκειται για μια ομάδα με μακρά ποδοσφαιρική ιστορία και βάση οπαδών που θα προκληθούν αντιδράσεις. Ο ιδιοκτήτης της ωστόσο έχει επενδύσει σημαντικά και σε επίπεδο εγκαταστάσεων. Ο αρνητισμός της άλλης πλευράς δείχνει αρχικά τουλάχιστον να είναι ο ίδιος: Η μετακόμιση της ομάδας από την περιοχή της, ωστόσο φέρεται να υπάρχουν περιθώρια ώστε μέσω διαπραγμάτευσης να καμφθεί.

 

* Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X