ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βρήκε τον... κουμανταδόρο του ο Ηρακλής

Βρήκε τον... κουμανταδόρο του ο Ηρακλής

Σε πλήρη εξέλιξη είναι τα θέματα της περαιτέρω ενίσχυσης του ρόστερ του Ηρακλή ενόψει της νέας σεζόν.

 

Οι “κυανόλευκοι” έχουν φτάσει σε ένα καλό σημείο τις συζητήσεις τόσο με τον Θόδωρο Ζάρα όσο και με τον Τέντι Οκερεαφόρ ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Μάικαλ Κάιζερ.

 

Το θέμα των εγγυήσεων που έθεσε ο Ζάρας φαίνεται ότι δεν θα αποτελέσει τελικά ανυπέρβλητο εμπόδιο.

 

Οι συζητήσεις των δύο πλευρών συνεχίστηκαν και χθες, σε σημείο που να θεωρείται αρκετά πιθανό να κλείσει θετικά το θέμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όμως ότι υπήρξε και συμφωνία.

 

Με τον Ζάρα ο Καστρίτης θέλει να βάλει στο ρόστερ της ομάδας έναν παίκτη που θα του προσφέρει μερικά ποιοτικά λεπτά από τον πάγκο, κυρίως με το συνεπές περιφερειακό του σουτ.

 

Ο Ηρακλής παράλληλα έχει φτάσει σε καλό σημείο άλλη μία περίπτωση παίκτη με σημαντική εμπειρία στην κατηγορία. Πρόκειται για τον Τέντι Οκερέαφορ τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής της ομάδας.

 

Ο Βρετανός προορίζεται για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ αφού ο Καστρίτης αναζήτησε εξ αρχής έναν παίκτη με οργανωτικές κυρίως ικανότητες.

 

Ο Οκερέαφορ έπαιξε υπό τις οδηγίες του 37χρονου τεχνικού στην Κύμη πριν δύο χρόνια και θεωρείται ότι είναι ικανός να κουβαλήσει το βάρος της οργάνωσης του παιχνιδιού.

 

Ο Καστρίτης αναζητάει παράλληλα δύο ξένους παίκτες ρακέτας, τόσο στο “4” όσο και στο “5” για να πλαισιώσει τον Καββαδά αλλά δεν φαίνεται ότι έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει το θέμα του Μάικαλ Κάιζερ.

 

Ο παίκτης προτάθηκε, ο Ηρακλής έχει δείξει ένα ενδιαφέρον ωστόσο δεν έκανε πρόταση για την απόκτηση του.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X