ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Βρίσκει έδαφος συμφωνίας στη Γ’ Εθνική

Βρίσκει έδαφος συμφωνίας στη Γ’ Εθνική

Εντείνει τις επαφές του ο Ηρακλής με στόχο την εξεύρεση λύσης μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Η αναζήτηση των «κυανόλευκων» έχει την ίδια στόχευση, την εξεύρεση ομάδας που θα αποτελέσει «όχημα» για τον Ηρακλή της νέας σεζόν. Έχει όμως διαφορετικό πεδίο πλέον. Από τη στιγμή που δεν απέφερε αποτέλεσμα καμία από τις προσπάθειες που έγιναν σε επίπεδο Super League 1, Super League 2 και Football League, οι «κυανόλευκοι» έχουν εστιάσει στις συζητήσεις με ομάδες της Γ’ Εθνικής.

 

Ακόμη άλλωστε και με τη συμμετοχή μέσω Ιδρυτικού Σωματείου (μετά τη δήλωση αδυναμίας της Π.Α.Ε. από πλευράς Παπαδόπουλου στη Football League) στο ίδιο Πρωτάθλημα θα συνέχιζε η ομάδα. Η προοπτική αλλαγής των φορολογικών δεδομένων «επιτρέπει» να υπάρξει «αύριο» με την ίδρυση νέας Π.Α.Ε. δίχως παλαιότερες υποχρεώσεις σε περίπτωση ανόδου.

 

Οι επαφές των τελευταίων ημερών με ομάδες της Γ’ Εθνικής δείχνουν πως υπάρχει έδαφος για συμφωνία κι αυτό γιατί υπάρχουν αρκετές που αδυνατούν να συμμετάσχουν στο Πρωτάθλημα. Παράλληλα και τα οικονομικά δεδομένα μιας τέτοιας συμφωνίας είναι πολύ μικρότερα απ’ ότι στις αντίστοιχες με ομάδες των επαγγελματικών κατηγοριών.

 

Στον Ηρακλή αισιοδοξούν πως ακόμη και στη διάρκεια της ερχόμενης εβδομάδας πιθανώς να έχουν φτάσει σε μια βασική φόρμουλα συνεργασίας με κάποια από τις ομάδες της Γ’ Εθνικής που είναι σε συζητήσεις, ώστε να παρουσιαστεί το project μιας τέτοιας συμφωνίας ενώπιον της Γενικής Συνέλευσης που πρόκειται να συγκαλέσει ο Γ.Σ. Ηρακλής. Εναλλακτικά ίσως οι «κυανόλευκοι» δεν διαφοροποιήσουν τα σημερινά δεδομένα, παρατείνοντας την αναζήτηση για Α.Φ.Μ. επαγγελματικής κατηγορίας ενόψει όμως της επόμενης αγωνιστικής σεζόν.

X