ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΞΕΦΤΙΛΑ σε όλη την Ευρώπη: Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ (pics)

ΞΕΦΤΙΛΑ σε όλη την Ευρώπη: Τι γράφουν τα ξένα ΜΜΕ (pics)

Τα επεισόδια του προκάλεσαν οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού πλέον κάνουν τον γύρο της Ευρώπης και τα μεγαλύτερα Μέσα αναπαράγουν την είδηση

Οι εικόνες ντροπής στου Ρέντη και τα επεισόδια που προκάλεσαν οι χούλιγκαν του Ολυμπιακού, κάνουν το γύρο της Ευρώπης με τα μεγαλύτερα Μέσα να αναπαράγουν την είδηση.

 


Η αγγλική Daily Mail αναφέρει: «Οι χούλιγκανς του Ολυμπιακού εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο με ρόπαλα και φωτοβολίδες σε αγώνα για το YOUTH LEAGUE».

 

Bild: «Σοβαρά επεισόδια στον αγώνα νέων. Με το σκορ στο 0-4 στο 84', χούλιγκανς που φορούσαν κράνη και ήταν οπλισμένοι με ξύλινα ρόπαλα, επιτέθηκαν στους οπαδούς της Μπάγερν με στόχο να τους πάρουν τα πανό. Πέντε φίλοι της Μπάγερν τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο».

 

Sport1: «Χούλιγκαν επιτέθηκαν σε οπαδούς της Μπάγερν».

 

Η βελγική La Capitale αναφέρει: «Ελληνας χούλιγκαν διέκοψαν το Ολυμπιακός-Μπάγερν» ενώ η σερβική Εσπρέσο μιλάει για χάος σε αγώνα Κ19.

 

Kleine Zeitung (Αυστρία): «Σκάνδαλο με χούλιγκαν στην Ελλάδα, διέκοψαν παιχνίδι για το Youth league».

 

As: «Διακόπηκε το Ολυμπιακός - Μπάγερν στο Youth League. Φορώντας κουκούλες και οπλισμένοι με ρόπαλα, μπήκαν στο γήπεδο και τραυμάτισαν τέσσερις φίλους της γερμανικής ομάδας. Δεν υπήρξαν συλλήψεις».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

X