ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής στη Γερμανία

Αυτοκτόνησε ποδοσφαιριστής στη Γερμανία

Πένθος έφερε στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση θανάτου του πρώην παίκτη της Ζανκτ Πάουλι και της Ουνιόν Βερολίνου, Αντρέας Μπίερμαν.

Πένθος έφερε στο γερμανικό ποδόσφαιρο η είδηση θανάτου του πρώην παίκτη της Ζανκτ Πάουλι και της Ουνιόν Βερολίνου, Αντρέας Μπίερμαν. Ο 33χρονος υπέφερε από κατάθλιψη και σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτοκτόνησε την Παρασκευή (18/7).

 

Μετά το θάνατο του Ένκε, ο Μπίερμαν παραδέχθηκε ότι έκανε τρεις απόπειρες αυτοκτονίας. Εμφανίστηκε στη γερμανική τηλεόραση για να μιλήσει για την ασθένειά του και τη θεραπεία, στην οποία υποβαλλόταν.

 

«Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι». δήλωσε στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθύνων σύμβουλος των Σπαντάουερς Κίκερς, Γκίντερ Χάγκεντορν, που ήταν η τελευταία ομάδα του Μπίερμαν.

 

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος της Ουνιόν Βερολίνου, Ντιρκ Τσίνγκλερ, τόνισε: «Πολέμησε σκληρά και γενναία ενάντια στην ασθένειά του, αλλά δεν μπορούσε να κερδίσει τη μάχη. Είμαστε σοκαρισμένοι και λυπημένοι. Τα συλλυπητήριά μας και η βαθύτατη συμπάθειά μας πηγαίνουν στους συγγενείς του Αντρέας Μπίερμαν».

 

X