ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Άνετη παραμονή στο Πρωτάθλημα, αισθητή παρουσία στο Κύπελλο»

«Άνετη παραμονή στο Πρωτάθλημα, αισθητή παρουσία στο Κύπελλο»

Ο Γιώργος Μπερούκας μίλησε στο metrosport.gr για τη νίκη-πρόκριση επί του Μακεδονικού Φούφα και τους στόχους του Πανδραμαϊκού.

Την υπογραφή του στη νίκη-πρόκριση του Πανδραμαϊκού επί του Μακεδονικού Φούφα έβαλε ο Γιώργος Μπερούκας πετυχαίνοντας το νικητήριο γκολ στην παράταση.

 

H ομάδα της Δράμας μετά από πολλά χρόνια ταλαιπωρίας στα τοπικά πρωταθλήματα επέστρεψε φέτος στις εθνικές κατηγορίες και συνδύασε την ολική επαναφορά του με μια ιστορική πρόκριση στο Κύπελλο Ελλάδας, η οποία θα τον φέρει στην επόμενη φάση αντιμέτωπο απέναντι σε μια ομάδα Football League.

 

Ο 30χρονος επιθετικός με παραστάσεις από τη Γ’ Εθνική αγωνιζόμενος πριν μερικά χρόνια στον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου μίλησε στο metrosport.gr για την πρόκριση στο Κύπελλο και αναφέρθηκε στις προσδοκίες και τους στόχους των Δραμινών ενόψει της αγωνιστικής σεζόν που μόλις ξεκίνησε.

 

«Κάναμε αρκετές ευκαιρίες, όμως, δεν ήμασταν αρκετά αποτελεσματικοί. Σε γενικές γραμμές όμως σταθήκαμε καλά», δήλωσε αρχικά αναφορικά με τον αγώνα κόντρα στον Μακεδονικό Φούφα, ενώ ερωτηθείς για στόχους της ομάδας στο Κύπελλο τόνισε:

 

«Δεν έχουμε συγκεκριμένο στόχο. Οσο πιο καλά πάμε τόσο το καλύτερο. Στόχος είναι η νίκη σε κάθε παιχνίδι. Δεν αποτελεί ξεχωριστό κίνητρο η επικείμενη κόντρα μας με ομάδα Football League. Επιδίωξή μας είναι να κάνουμε αισθητή την παρουσία μας στη διοργάνωση», εξήγησε.

 

Σε ό,τι αφορά το Πρωτάθλημα που ξεκινά σε λίγες ημέρες, ο Γιώργος Μπερούκας υποστήριξε: «Ο Πανδραμαϊκός είναι μια ιστορική ομάδα, η δεύτερη της Δράμας. Υπάρχει αρκετά καλή οργάνωση στο διοικητικό κομμάτι, ενώ στο αγωνιστικό έχουμε αρκετούς νεαρούς και ταλαντούχους παίκτες. Εμεινε ο κορμός από πέρσι, ενώ αποκτήθηκαν και παιδιά με γνώση και εμπειρία της κατηγορίας. Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ό,τι ήθελε προκύψει», σημείωσε.

 

Ερωτηθείς για τον όμιλο που θα αγωνιστεί ο Πανδραμαϊκός και τους αντιπάλους που θα βρει στον δρόμο του υποστήριξε:

 

«Υπάρχουν στον όμιλό μας ομάδες με πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική. Όποια ομάδα εμφανιστεί πιο σοβαρή στα εντός έδρας παιχνίδια, μπορεί να μείνει σχετικά εύκολα στην κατηγορία. Ιδιαίτερα μεγάλη σημασία έχει η άμυνα. Το γκολ μπροστά θα έρθει, το θέμα είναι να κρατάς το μηδέν πίσω», κατέληξε.

X