ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Άρης: Η διαπραγμάτευση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Άρης: Η διαπραγμάτευση για το τηλεοπτικό συμβόλαιο

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης είναι αποφασισμένος να πετύχει μία αναπροσαρμογή της αρχικής συμφωνίας με την ΕΡΤ

Σε προηγούμενα ρεπορτάζ είχαμε αναφερθεί στη συνάντηση που επίκειται να κάνει ο Θόδωρος Καρυπίδης με υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΡΤ με σκοπό να επαναδιαπραγματευτεί το τηλεοπτικό συμβόλαιο της νέας σεζόν.

 

Προς το παρόν δεν προκύπτει ουσιαστική εξέλιξη, σύμφωνα ωστόσο με τα όσα μεταφέρουν στην Αλκμήνης ο ισχυρός άνδρας της Π.Α.Ε. είναι αποφασισμένος να πετύχει μία αναπροσαρμογή της αρχικής συμφωνίας, που είναι σε ισχύ από πέρυσι και η οποία προβλέπει ένα ποσό λίγο πιο κάτω από τα δύο εκατομμύρια ευρώ.

 

Αυτό που θα απαιτήσει ουσιαστικά ο Θόδωρος Καρυπίδης είναι να διπλασιαστούν οι αποδοχές. Και μπορεί να το πετύχει. Αφενός γιατί «βλέπει» τα χρήματα που (λέγεται οτι) θα μοιράσει σε άλλες Π.Α.Ε. η δημόσια τηλεόραση και αφετέρου γιατί ο Αρης έχει μια ισχυρή από πέρυσι βάση.

 

Τις υψηλές τηλεθεάσεις, την εμπορικότητα του συλλόγου, τον μ.ο. εισιτηρίων στα ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το γεγονός φυσικά οτι φέτος η ομάδα θα παίξει στην Ευρώπη ανεβάζοντας έτσι το πρεστίζ της και την εμπορική της αξία.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X