ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καυτές «ατάκες» Άρνεσεν για Σαββίδη, Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Καυτές «ατάκες» Άρνεσεν για Σαββίδη, Λουτσέσκου και ΠΑΟΚ

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου μίλησε για την πιθανή κατάκτηση τίτλου και τα οφέλη της

Συγκεντρωμένος μέχρι και την τελευταία αγωνιστική θα πρέπει να παραμείνει ο ΠΑΟΚ για να πανηγυρίσει την κατάκτηση του Πρωταθλήματος σύμφωνα με όσα είπε ο Φρανκ Άρνεσεν.

 

Ο πρώην αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου μιλώντας στη «LiveSport» υποστήριξε ότι από τη θητεία του στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατάλαβε ότι όλα μπορούν να συμβούν και συνέστησε την προσοχή της ομάδας.

 

Επιπλέον, τόνισε ότι ο Ιβάν Σαββίδης έχει κάνει μια μεγάλη επένδυση στο σύλλογο τόσο σε χρόνο όσο και σε χρήμα.

 

Τέλος, επισήμανε ότι μια πιθανή κατάκτηση του τίτλου θα δώσει νέες προοπτικές στην ομάδα για τα μελλοντικά της σχέδια.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Συνεχίζω να παρακολουθώ την πορεία του ΠΑΟΚ και είμαι χαρούμενος που είναι πρώτος με διαφορά, αλλά είναι νωρίς για να νιώθει ασφάλεια ότι πήρε το Πρωτάθλημα. Τα επτά ματς που απομένουν είναι πολλά και το ποδόσφαιρο μου έχει διδάξει ότι πολλά μπορούν να συμβούν. Είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά δεν το πήρε ακόμη και χρειάζεται να δείξει μεγάλη συγκέντρωση στα παιχνίδια που απομένουν.

 

Το Πρωτάθλημα θα είναι κάτι φανταστικό και θα του ανοίξει άλλες προοπτικές για το μέλλον. Θα πρέπει όλοι να ευχαριστήσουν τον Ιβάν Σαββίδη για τη μεγάλη επένδυση σε χρόνο και χρήματα που κάνει στον ΠΑΟΚ τα τελευταία έξι χρόνια. Σε αυτόν θα οφείλεται η κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

 

Θα πρέπει, βέβαια, να απονεμηθούν τα εύσημα στον εξαιρετικό προπονητή και τους παίκτες που έχει η ομάδα. Θα είναι φανταστικά ύστερα από τόσα πολλά χρόνια να πάρει το πρωτάθλημα μια ομάδα από τη Βόρεια Ελλάδα και όχι από την Αθήνα, όπως συμβαίνει πάντα. Θα πρόκειται για μεγάλη αλλαγή στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα προσδώσει την ανταγωνιστικότητα που έλειπε από το πρωτάθλημα».

X