ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Διοίκηση 100% ΠΑΟΚ

Διοίκηση 100% ΠΑΟΚ

Για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

Υπό την πίεση του χρόνου οι διεργασίες των προηγούμενων ημερών, θα ενταθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με ζητούμενο την άμεση διευθέτηση του θέματος που έχει προτεραιότητα.

 

Τη συγκρότηση νέας διοικούσας επιτροπής. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να γίνουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

 

Μετά την παραίτηση Πρέλεβιτς της περασμένης Δευτέρας, οι επαφές στα γραφεία του Α.Σ. ήταν αρκετές όμως δεν προέκυψε ακόμη συγκεκριμένο αποτέλεσμα. Οι άνθρωποι του ερασιτέχνη προσανατολίζονται στη συγκρότηση μιας διοικούσας επιτροπής με απόλυτα ΠΑΟΚτσήδικο χρώμα, αποτελούμενη από ανθρώπους που και την ομάδα αγαπούν και έχουν τη διάθεση να δουλέψουν γι' αυτήν στη δύσκολη συγκυρία στην οποία βρίσκεται.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της “Μ” η αναζήτηση προσώπων έχει επικεντρωθεί σε περιπτώσεις ανθρώπων με παρελθόν στην ομάδα, παραγοντικό ή αθλητικό. Στον Α.Σ. θέλουν στην ομάδα ανθρώπους που να... νιώθουν από ΠΑΟΚ ωστόσο η φημολογία περί παλαιών προέδρων του τμήματος μπάσκετ, δεν επιβεβαιώνονται, παρότι υπάρχουν από καιρό.

 

Με έρεισμα στον Ιβάν

Για την ΚΑΕ είναι θεμελιώδες να συγκροτηθεί μία διοικούσα επιτροπή που θα χαίρει της απολύτου εμπιστοσύνης του Ιβάν Σαββίδη. Ανεξαρτήτως των λόγων που τη δημιούργησαν, για τη νέα διοίκηση είναι απαραίτητο να εξαφανίσει την απόσταση που προέκυψε μεταξύ του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του απερχόμενου προέδρου Μπάνε Πρέλεβιτς.

 

Τα πρόσωπα που θα επιλεγούν θα πρέπει να έχουν και το ανάλογο έρεισμα, ώστε να προχωρήσουν με την υποστήριξη του. Αυτός άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί.

 

Στον ερασιτέχνη δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους, θέλουν να μην... κάψουν κάποιο όνομα από αυτά που μπορεί να εμπλακούν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις διεργασίες αλλά γνωρίζουν ότι ο χρόνος δεν λειτουργεί υπέρ της ομάδας που θα πρέπει να κλείσει την υπόθεση της νέας διοικούσας επιτροπής, προκειμένου να προχωρήσει στα υπόλοιπα ανοιχτά ζητήματα που είναι λίγο-πολύ γνωστά.

 

Δεν είναι μόνο το άνοιγμα που δημιουργήθηκε από την περασμένη σεζόν αλλά και θέματα όπως οι οφειλές προς το δημόσιο που θα πρέπει να διευθετηθούν ώστε να επιστρέψει η ΚΑΕ σε μιας μορφής κανονικότητα.

 

Δεν μπορεί να αργήσει στην αγορά

Μπορεί να εκφράζονται κάποιες απόψεις και ιδέες για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί του αγωνιστικού τμήματος ως προπονητής, ωστόσο δεν έχει γίνει ουσιαστικά καμία κρούση από άνθρωπο του ΠΑΟΚ προς οποιονδήποτε προπονητή μέχρι σήμερα.

 

Στην πραγματικότητα ως τώρα μόνο φήμες υπάρχουν αλλά το βέβαιο είναι το εξής: Αν λυθεί το διοικητικό και με την αρωγή του Ιβάν Σαββίδη, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον απαραίτητο χρόνο για να προχωρήσει τόσο για τον νέο προπονητή όσο βέβαια στη συνέχεια και για τη συγκρότηση του ρόστερ.

 

Με τα σημερινά δεδομένα η ελληνική αγορά όχι μόνο δεν έχει... στραγγίσει αλλά συνεχίζει να προσφέρει καλές λύσεις, με την προϋπόθεση βέβαια ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει να κινηθεί στα δύο “μέτωπα”. Προτεραιότητα βέβαια θα έχουν Μαργαρίτης, Χρυσικόπουλος -η φημολογία που τους εμφανίζει να δέχονται κρούσεις άλλων ομάδων είναι σχεδόν καθημερινή- και Σχίζας που έχουν συμβόλαια με τον Δικέφαλο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X