ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ελ Καντουρί: Διαλέγετε και παίρνετε…

Ελ Καντουρί: Διαλέγετε και παίρνετε…

Ο Γιώργος Μπούζος αρθρογραφεί για τον Μαροκινό μέσο που ήρθε στο προσκήνιο μετά τις δηλώσεις του Αμπέλ Φερέιρα

Με όσα συνέβησαν με τον Ελ Καντουρί από τον Ιανουάριο και μετά η κοινή λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο Μαροκινός ήρθε στο προσκήνιο μετά την ασύλληπτη δήλωση του Άμπελ Φερέιρα στο φινάλε της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

 

«Ο Ελ Καντουρί είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που προπόνησα στην καριέρα μου» είπε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ. Μεγαλύτερο κοπλιμάν δεν θα μπορούσε να απευθύνει. Είναι ότι καλύτερο μπορεί να ακούσει ποδοσφαιριστής από το στόμα του προπονητή του.

 

Το σίγουρο, σ΄ αυτή την περίπτωση, όπως διαβεβαιώνουν οι ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ που έζησαν την προετοιμασία από κοντά είναι το εξής: ο Φερέιρα δεν είπε δημόσια τι πιστεύει για τον Ελ Καντουρί επειδή ήθελε να ανεβάσει την ψυχολογία του Μαροκινού, αλλά γιατί απλά ήταν αυτό που πίστευε και πιστεύει. Κι από εδώ αρχίζουν να δημιουργούνται τα ερωτήματα.

 

Το πρώτο μπαίνει αμέσως μετά τα όσα είπε στη διάρκεια της χθεσινής εκπομπής ο μάνατζερ του Καντουρί. «Δύο φορές του είπαν από τον ΠΑΟΚ να φύγει λόγω του financial fair play. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο όταν η μεταγραφή του δεν προχώρησε και η δεύτερη τώρα το καλοκαίρι όταν έφτασε μια ανάσα από το να υπογράψει στη Σταντάρ Λιέγης. Ενώ πηγαίναμε με ταξί για να υπογράψουμε μας ειδοποίησαν ότι τελικά η μεταγραφή δεν θα ολοκληρωθεί» αποκάλυψε.

 

Εδώ υπάρχει μια κραυγαλέα αντίφαση στο πρόσωπο του Μαροκινού. Ο Φερέιρα τον αποθεώνει δημόσια τη στιγμή που από τον ΠΑΟΚ του είπαν δύο φορές να βρει ομάδα για να φύγει! Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν ο Λουτσέσκου ήταν σύμφωνος με την παραχώρηση του Ελ Καντουρί. Το ερώτημα είναι ποιος έχει δίκιο: εκείνοι που είπαν στον Ελ Καντουρί, όχι μία αλλά δύο φορές να φύγει ή ο Φερέιρα που τον θεωρεί δημόσια ως τον καλύτερο ποδοσφαιριστή που προπόνησε στην καριέρα του; Διαλέγετε και παίρνετε.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (30/7)

X