ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Εναν ΑΦΜ ρε παιδιά κι απ’ όποιον να ΄ναι

Εναν ΑΦΜ ρε παιδιά κι απ’ όποιον να ΄ναι

Ο Στράτος Παζούλης αρθρογραφεί για τον Ηρακλή που ψάχνει ΑΦΜ και την Φούτμπολ Λιγκ που αποτελεί όνειρο απατηλό

Πάει πέρασε και το βάσανο της σχεδόν επί καθημερινής βάσης εκπομπής «Voice of America» μέσω του διαδικτύου όμως και πλέον ο υπογράφων ως μεγαλομέτοχος ή πρόεδρος (δεν θυμάμαι) της ΑΕΠ Ηρακλής ετοιμάζεται, έτσι λένε τα γιαβριά του, για νέες εμφανίσεις, ως άλλος αοιδός με την καθιερωμένη επωδό.«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε».

 

Μωρέ θα περιμένει πολύ, λέω εγώ, κι αυτό έχει να κάνει με τους φιλάθλους που πια μήτε τ΄ όνομά του δεν θέλουν να ακούσουν έχοντας στρέψει το ενδιαφέρον τους, το μικρό έστω, στους ντόπιους διαχειριστές του αγωνιστικού μέλλοντος του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, οι οποίοι προτιμούν μέσω των γνωστών διαύλων να διακινούν τις περιηγήσεις τους ανά τη Βόρεια Ελλάδα, έφτασαν και μέχρι τη Ροδόπη για τον ΑΦΜ του Ιάσμου, στην προσπάθεια τους να βρεθεί λύση, μιας και οι άνθρωποι τίποτε μα τίποτε δεν έχουν να μας πουν. Απλά επιχειρούν, μα προς ώρας ανακοινώσιμο ουδέν.

 

Και πάλι όμως μέσω των διαύλων, αυτή τη φορά ως «Voice of Greece», καθησυχάζουν τους δικαιολογημένα τρελαμένους πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας σε ότι αφορά τη Γ΄ Εθνική γιατί η Football League οριστικά και τελεσίδικα αποτελεί «ένα όνειρο τρελό, όνειρο απατηλό». Και να ήταν η πρώτη φορά πάει στο διάολο. Σαν πόσες φορές εκεί «στου δρόμου τα μισά» τ΄ άστρα για τον κόσμο κουτρουβαλούν σαν τα τρελά πουλιά. Τώρα σε ότι αφορά τη Γ΄ Εθνική οι δίαυλοι αναφέρουν πως : «Η εξήγηση έχει να κάνει με τη στόχευση των ανθρώπων του Ηρακλή, η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο σε σωματεία, τα οποία έχουν ρυθμίσει το τυπικό της συμμετοχής στο συγκεκριμένο Πρωτάθλημα και ήδη έχουν σχηματίσει μια βάση ρόστερ, έτοιμη προς αξιοποίηση». Αρα φτάνει να τα βρούνε στο παζάρι, γιατί περί αυτού πρόκειται και κατόπιν όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει. Το όπως πρέπει όμως μια κουβέντα είναι. Διότι είχαμε μάθει, πριν πέντε μέρες περίπου, πως ο Κώστας Ιωακειμίδης συζήταγε ήδη με τους υπευθύνους κάποιας ομάδας, αλλά φαίνεται πως ακόμη το κουβεντιάζει.

 

Παλαιότερα πως ο Ηλίας Θεοδωρίδης «ανοίγει τα χαρτιά του» κι αυτά παραμένουν θεόκλειστα, ενώ κάποιο παλικάρι ονόματι Θάνος Τσουρέκας, όχι μόνο κάθε φορά που χρειαζόταν βοήθαγε, αλλά προχθές ανέλαβε και την Ακαδημία του Ηρακλή, της οποίας παίκτες θα συμπληρώσουν ή και θα επιτελέσουν την ομάδα που θα κατέβει στη Γ΄ Εθνική. Φυσικά για να μην φανώ άδικος, ο Ηλίας Θεοδωρίδης ήταν εκείνος που κράτησε όρθιο τον Τομ, όμως δεν χρειάζεται, αυτός τουλάχιστον, του καθενός το σπρώξιμο χωρίς λόγο. Φίλοι μου τα πράγματα κάπως έτσι κυλάνε ως τα τώρα. Αφήνω πίσω μου, λίγο πριν κλείσω, αναπάντητα ερωτήματα δικά σας.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (25/8)

X