ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιλέγουν την έσχατη λύση στον Ηρακλή

Επιλέγουν την έσχατη λύση στον Ηρακλή

Το πιο πιθανό είναι να αναβιώσουν ημέρες του 2017 για τους κυανόλευκους

Η αγωνιστική παρουσία του Ηρακλή έστω και στο χαμηλότερο επίπεδο του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής έχει προκριθεί-και αποφασιστεί- από τους φορείς των κυανόλευκων.

 

Ουσιαστικά δηλαδή από τον Γυμναστικό Σύλλογο, κάποιους εξωδιοικητικούς παράγοντες που βρίσκονται κοντά στην ομάδα και είχαν ενεργοποίηση και προ διετίας, το Ιδρυτικό Σωματείο αλλά και οπαδούς των κυανόλευκων. Οι τελευταίοι άλλωστε στις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν στο Κατσάνειο τόνισαν ότι πρέπει να αναζητηθεί η καλύτερη δυνατή λύση για το ποδοσφαιρικό τμήμα, μεταφέροντας ωστόσο την επιθυμία για αγωνιστική παρουσία και σε καμία περίπτωση αποχή από τα Πρωταθλήματα της σεζόν 2019-20.

 

Οι κλειστές πόρτες που βρήκαν οι κυανόλευκοι σε ομάδες SL2 και Football League αλλά και το… αφήγημα του Θανάση Παπαδόπουλου για συμφωνία με τον Βόλο για την αγορά του ΑΦΜ που δεν έπεισε κανέναν και απορρίφθηκε, οδηγεί μοιραία στην έσχατη λύση. Στην αναζήτηση ΑΦΜ ομάδας γ’ Εθνικής (σύμφωνα με όσα μεταφέρουν οι άνθρωποι του Ηρακλή γίνονται συζητήσεις με δύο ομάδες), προκειμένου ο Ημίθεος να αγωνιστεί σε αυτό το Πρωτάθλημα και αν ανέλθει κατηγορία να είναι καθαρός και απαλλαγμένος από χρέη.

 

Το αμέσως μετά χειρότερο σενάριο είναι να μην βρεθεί διαθέσιμη ομάδα να πουλήσει τον ΑΦΜ, με τους κυανόλευκους να έχουν ως πλάνο το… κατέβασμα της ομάδας Νέων στο Πρωτάθλημα και παράλληλα εντός της χρονιάς την εξεύρεση άλλου Αριθμού Φορολογικού Μητρώου από ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (23/8)

X