ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΕΠΙΣΗΜΟ: Λύση και εκκαθάριση για την παλιά ΠΑΕ του Πανσερραϊκού

ΕΠΙΣΗΜΟ: Λύση και εκκαθάριση για την παλιά ΠΑΕ του Πανσερραϊκού

Διαβάστε για τις εξελίξεις, οι οποίες δρομολογούνται, αλλά και για την προοπτική εξυγίανσης της ομάδας από τις Σέρρες

Αυτή είναι η ανακοίνωση του Πανσερραϊκού, η οποία βγήκε πριν από λίγη ώρα, από τους ανθρώπους της ομάδας:

 

Ένα ακόμα διάφανο βήμα, προς την εξυγίανση!

Η διοίκηση της ομάδας μας, με πολύτιμο αρωγό τον ερασιτέχνη Πανσερραϊκό, συνεχίζει την προσπάθεια της, για εξυγίανση του ποδοσφαιρικού τμήματος, απρόσκοπτα και με γνώμονα, αποκλειστικά, το συμφέρον, ενός από τους μεγαλύτερους συλλόγους της Μακεδονίας.

Έχουμε προβεί σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες για λύση, της Ανώνυμης Εταιρείας, με τον διακριτικό τίτλο «ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964 Π.Α.Ε, προκειμένου αυτή να εισέλθει στο στάδιο της εκκαθάρισης. Επιδιώκουμε την δικαστική λύση της ΑΕ, ύστερα από αίτηση, ενώπιον του Μονομελούς πρωτοδικείου Σερρών, στις 7 Ιουνίου 2019.

Σήμερα ανακοινώθηκε, από τον κ. Αρεταίο, προϊστάμενο της Διεύθυνσης του Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ), η καταχώρηση της αίτησης, του συλλόγου μας, για την εκκαθάριση και τον διορισμό εκκαθαριστών αυτής.

Καταστούμε πλέον σαφές και στους πλέον δύσπιστους, ότι η τωρινή διοίκηση της ομάδας μας, προχωρά απερίσπαστη, χωρίς κινήσεις εντυπωσιασμού και χωρίς χρονοτριβές, στη νέα διάφανη εποχή του Πανσερραϊκού, προκειμένου, ο σύλλογος των «λιονταριών» να πορεύεται στο εξής, σε στέρεες βάσεις.

 

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Νίκος Κατσαβάκης | Πρόεδρος

Τάσος Καζίας | Γενικός διευθυντής

X