ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Επιστολή Φυντάνη για την απόλυση του

Επιστολή Φυντάνη για την απόλυση του

Σε μία επιστολή προχώρησε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, λέγοντας πως παρότι πέτυχε τον δύσκολο στόχο του, τον απομάκρυναν από τον πάγκο ενόψει πλέι άουτ.

Σε μία επιστολή προχώρησε ο πρώην τεχνικός του Ηρακλή Ψαχνών, λέγοντας πως παρότι πέτυχε τον δύσκολο στόχο του, τον απομάκρυναν από τον πάγκο ενόψει πλέι άουτ.

 

Αναλυτικά η επιστολή:

 

«Σε μια ραδιοφωνική συνέντευξη ένας δημοσιογράφος ο κ. Αποστολίδης Αποστόλης, φίλος της ομάδος και αγαπητός στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, μου είχε πει (μιλάμε για τις πρώτες ημέρες) "Ηλία τα πράγματα είναι επικίνδυνα και χρειάζεται "Ηράκλειο άθλο για σώσεις την παρτίδα". 

 

Είχε δίκιο αφού σε επτά αγωνιστικές που ήμουν στην ομάδα, είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός 4 ομάδες που πρωταγωνιστούν ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ, ΧΑΝΙΑ , ΑΠΟΛΛΩΝ & ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ και εντός 3 ομάδες ΑΕΚ, ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ, ΦΩΣΤΗΡΑ.

 

Έβαλα στοίχημα με τον εαυτό μου ότι η ομάδα θα πάει σίγουρα στα play out. Το πέρασα αυτό γρήγορα στους ποδοσφαιριστές που με καλή ψυχολογία, αλλαγή τακτικής στα παιγνίδια, με πάθος και εξυπνάδα, καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας.

 

 Η ομάδα σ'αυτά τα παιγνίδια ποτέ δεν συμπλήρωσε 18αδα. Είχαμε πάντα τραυματίες βασικών πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών. 

 

Κύριοι της διοίκησης με φωνάξατε και μου είπατε ότι μόν εσύ μπορείς να σώσεις την ομάδα γιατί είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα, ως ακατόρθωτα. Δηλαδή έκανα για τις δύσκολες αυτές αγωνιστικές και δεν κάνω για τα play out? Μήπως ξεχνάτε τις επιτυχίες που είχα την τελευταία χρονιά? 

 

Πρωτάθλημα με ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ και άλλες τέσσερις φορές που εργάστηκα με επιτυχία σ'αυτήν?Πρωτάθλημα με ΑΙΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ! 

 

Οδήγησα την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ στο μπαράζ με την ΚΑΡΔΙΤΣΑ! 

 

Σώθηκε ο ΒΥΖΑΣ! 

 

Οδήγησα τον ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ στα play out και αλλα πολλά.

 

Γιατί αναφέρετε ότι το 0-0 με τον πολύ δυνατό ΑΧΑΡΝΑΙΚΟ εκτός ήταν αποτυχία? 

 

Δεν περάσαμε με τον βαθμό αυτό στα play out? Έπρεπε να κερδίσουμε? 

 

Με τον ΦΩΣΤΗΡΑ 4-2 δεν μου λέγατε ότι τέτοια μπάλα δεν έχουμε ξαναπαίξει? 

 

Με την ΑΕΚ 1-3 που μας έδωσε συγχαρητήρια και ο κ. Μπάγεβιτς, δεν λέγατε ότι αν παίζουμε έτσι θα σωθούμε και στα μπαράζ? 

 

Με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ 2-1 δεν ήρθε Μονεμβασιώτης στα αποδυτήρια και μας είπε συγχαρητήρια σ' ολους αξίζατε σήμερα τουλάχιστον την ισοπαλία? 

 

Δεν μου είπατε ότι η ομάδα σήμερα με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ έκανε το καλύτερο της παιγνίδι? 

 

Με τον ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟ που χάσαμε 1-0 με αυτογκόλ δεν ήμαστα καλοί? 

 

Με τα ΧΑΝΙΑ που χάσμε από δύο ανύπαρκτα πέναλτυ και ένα αστείο γκολ? 

 

Με την ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ που δεχτήκαμεπάλι αυτογκόλ?

 

Μήπως με χρησιμοποιήσατε για να πάει η ομάδα στ play out? Και για τους δικούς σας λόγους με απομακρύυνατε? 

 

Μήπως επειδή η ομάδα έγινε αντρική και πιο νεανική που διψούσε για διάκριση? 

 

Μήπως επειδή παραγκωνίστηκαν  κάποιοι ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος ειχαν θέση βασικού και επειδή δεν δούλευαν στην προπόνηση έμειναν εκτός ομάδος?

 

Όπως πίστευα ότι η ομάδα θα πάει στα play out, έτσι πίστευα και είχα πει ότι με τον γυρισμό των 6 τραυματισμένων ποδοσφαιριστών η ομάδα θα σωθεί και στα μπαράζ.

 

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σ' όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σ'αυτά τα παιγνίδια. Σε όλους τους συνεργάτες μου, φροντιστές, συντηρητές του γηπέδου, καθώς και σε όλους τους φιλάθλους που στάθηκαν δίπλα μας και στα δύσκολα. 

 

Καθώς επίσης και στους ποδοσφαιρικά υγιείς δημοσιογράφους. 

 

Τέλος εύχομαι την επιτυχία που είχε η ομάδα να περάσει στα play out να την έχει και στους αγώνες μπαράζ που θα ακολουθήσουν.

 

Με εκτίμηση,

 

Ο προπονητής του ΗΡΑΚΛΗ ΨΑΧΝΩΝ 

Η.Φυντάνης»


 

 

X