ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Εξτρα κίνητρο η παρουσία του Γιάννη για τον Πιτίνο»

«Εξτρα κίνητρο η παρουσία του Γιάννη για τον Πιτίνο»

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο βοηθός προπονητή του Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, και μίλησε για την πιθανότητα να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας και το έξτρα κίνητρο που έχει με την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

 


Μεταξύ άλλων όσα είπε:


Για το γεγονός πως ο Πιτίνο δεν ζήτησε χρήματα για να αναλάβει την Εθνική Ελλάδας: «Ο κόουτς Πιτίνο είναι μια δυνατή προσωπικότητα, δεν μπορώ να ξέρω τι θέλει αλλά η αγάπη του για το άθλημα είναι πολύ μεγάλη. Για να το θέτει έτσι, αν είναι δική του δήλωση, τότε κάτι θα ξέρει παραπάνω. Οταν έχεις πετύχει πολλά πράγματα, σημασία έχει να βάζεις νέες προκλήσεις για τον εαυτό σου. O κόουτς Πιτίνο αγαπάει την χώρα μας, αγαπάει το μπάσκετ και προφανώς η νέα πρόκληση τον έβαλε στην διαδικασία να κάνει συζητήσεις με την ομοσπονδία. Σίγουρα έχει στο μυαλό του την παρουσία του Γιάννη, επιθυμία του θεωρώ να είναι όλοι οι παίκτες του έτοιμοι για να πάρουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς. Φέτος έγινε μια πολύ μεγάλη προσπάθεια στην Εθνική αλλά πάντα δεν γίνεται να είναι επιτυχημένη. Στους Αμερικάνους αρέσει να γίνονται ιστορίες γύρω από τα πάντα, δεν ήταν το κύριο πρόβλημα η αξιοποίηση του Γιάννη στην Εθνική τον Σεπτέμβριο. Για τον κ.Πιτίνο η παρουσία του Γιάννη είναι ένα έξτρα κίνητρο».

X