ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο Γιώργος Μητσικώστας επανέρχεται στην τηλεόραση!

Ο Γιώργος Μητσικώστας επανέρχεται στην τηλεόραση!

Μετά από ένα χρόνο απουσίας

 


Όσο δυναμικά εμφανίστηκε ο Γιώργος Μητσικώστας στην ΕΡΤ, τόσο αθόρυβα εξαφανίστηκε την επόμενη χρονιά. Κανείς δεν κατάλαβε γιατί το επιτυχημένο για τα δεδομένα της δημόσιας τηλεόρασης «Mhtsi Show» δε συνεχίστηκε, αν και η απόφαση ήταν του «Μήτσι» και όχι της ΕΡΤ, η οποία τον ήθελε σαν τρελή.

 

 

Μετά από έναν χρόνο απουσίας, λοιπόν, από τα τηλεοπτικά πράγματα (αναγκαστική, καθώς η ΕΡΤ θα μπορούσε να μπλοκάρει ενδεχόμενη συμφωνία του με άλλο κανάλι), ο Γιώργος Μητσικώστας επιστρέφει. 

 

Οι αποκλειστικές πληροφορίες του Dailymedia αναφέρουν ότι ο αγαπημένος μίμος εξετάζει αυτή την περίοδο δύο προτάσεις.

 

Η ΕΡΤ δεν υπάρχει πλέον στο τραπέζι, υπάρχουν όμως δυο δελεαστικές προτάσεις από κανάλια που θέλουν σατιρικές εκπομπές στο πρόγραμμά τους (είδος υπό εξαφάνιση πλέον) και σύντομα αναμένεται να πάρει την τελική του απόφαση.

 

Το πρώτο που τον απασχολεί ασφαλώς δεν είναι το οικονομικό, αλλά η δυνατότητα να σατιρίζει όποιον θέλει, όπως θέλει, χωρίς άνωθεν εντολές και παρεμβάσεις.

 

Το σίγουρο είναι ότι από τη νέα σεζόν θα ξαναδούμε τον «Μήτσι» στην τηλεόραση. Μάλιστα, το κανάλι που είναι το μεγάλο... φαβορί δεν έχει καμία σατιρική εκπομπή στο πρόγραμμά του...

X