ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Γκόλιας: «Γιατί όχι τριάδα ο Α.Ο. Καρδίας»

Γκόλιας: «Γιατί όχι τριάδα ο Α.Ο. Καρδίας»

Ο νεαρός επιθετικός μιλά στη «Μ» για τη νέα πρόκληση της καριέρας του στον Α.Ο. Καρδίας, τους φετινούς προσωπικούς αλλά και ομαδικούς του στόχους

 

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Καρδίας, Αγγελος Γκόλιας μίλησε για τους στόχους της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, για τα κρίσιμα σημεία του φετινού... «μαραθωνίου» αλλά και τα δικά του «θέλω» στον νέο σταθμό της καριέρας του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 


Ένα σχόλιο για την ανατροπή και το πώς φτάσατε σε αυτή απέναντι στην ΑΠΕΛ;

«Μπήκαµε δυνατά στο παιχνίδι, είχαµε καλύτερη κυκλοφορία της µπάλας και περισσότερες ευκαιρίες από τον αντίπαλο χωρίς όµως να καταφέρουµε να τις αξιοποιήσουµε.    Ο αντίπαλος εκµεταλλεύτηκε µια αδράνεια της άµυνας µας και µε αυτόν τον τρόπο κατάφερε να σκοράρει. Στο δεύτερο ηµίχρονο µπήκαµε ακόµα πιο αποφασισµένοι, είχαµε τον έλεγχο του παιχνιδιού δηµιουργήσαµε περισσότερες ευκαιρίες και µε αυτόν τον τρόπο καταφέραµε να γυρίσουµε το παιχνίδι».

 


Πού πιστεύεις ότι θα κριθεί το πρωτάθληµα;

«Η κατηγορία της Α1 είναι µια πολύ απαιτητική κατηγορία, ίσως και η καλύτερη ερασιτεχνική κατηγορία στην Ελλάδα. ∆ιαθέτει παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο. Θεωρώ ότι το πρωτάθληµα θα κριθεί από τις οµάδες οι οποίες θα κρατήσουν την συνοχή τους µέχρι την τελευταία αγωνιστική».

 

 

Πού στοχεύει η οµάδα φέτος; «Ο φετινός στόχος της οµάδας είναι να διακριθεί σε αυτήν την κατηγορία χρησιµοποιώντας ένα νεανικό σύνολο. Και γιατί όχι, Να είµαστε και µέσα στην τριάδα της κορυφής».

 

 

Ποιοι είναι οι προσωπικοί στόχοι σου µε τον Α.Ο Καρδίας;

«Το όνειρο µου και ο στόχος µου από µικρό παιδί είναι να παίξω ποδόσφαιρο στο υψηλό επίπεδο, το πλάνο µου για φέτος είναι να βοηθήσω την οµάδα να πραγµατοποιήσει τους στόχους της. Ποοσωπικά επιθυμώ να βάλω όσα περισσότερα γκολ γίνεται και µέσα από αυτή την προσπάθεια να διακριθώ και εγώ».

 


Πώς νιώθεις τον πρώτο καιρό στην νέα οµάδα σου;

«Είµαι αρκετά χαρούµενος που ανήκω στην οικογένεια της Καρδίας, το κλίµα στην οµάδα είναι πολύ καλό και οι άνθρωποι της διοίκησης είναι κοντά στους παίκτες.              Μου αρέσει η φιλοσοφία της οµάδας και το ποδόσφαιρο που παίζουµε. Θεωρώ ότι µε τον προπονητή µας τον Γιώργο Τζόλα γίνεται µια καταπληκτική δουλειά».

 


Αναφορικά µε τον αγώνα απέναντι στον Εθνικό Σοχού: «∆εν γνωρίζω και πολλά για τον Εθνικό Σοχού. Ο αντίπαλος ξεκίνησε το πρωτάθληµα µε 2 ήττες σε ισάριθµα παιχνίδια, από εκεί και πέρα εµείς έχουµε το πλάνο µας, πιστεύω σε εµάς και δεν έχουµε να φοβηθούµε τίποτα».

 

Από την έντυπη έκδοση της σημερινής (11/9) Metrosport

X