ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Υπήρξε περιστατικό και πριν την επίθεση στον Τζήλο»

«Υπήρξε περιστατικό και πριν την επίθεση στον Τζήλο»

Ο Στέλιος Νίτσας μίλησε για την υπόθεση της επίθεσης στον Έλληνα διαιτητή, την καθυστερήση της απόφασης και τις σκέψεις παραίτησης που ποτέ δεν έκανε

Δεν σκέφτηκε ποτέ να σταματήσει ο Θανάσης Τζήλος σύμφωνα με τα όσα είπε ο Στέλιος Νίτσας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Κώστα Πετρωτό και Βασίλη Βλαχόπουλο.

 

Ο πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών της Λάρισας υποστήριξε ότι η υπόθεση θα έπρεπε να προχωρήσει με πιο γρήγορα βήματα.

 

Επιπλέον, έπλεξε το εγκώμιο του Έλληνα διαιτητή λέγοντας πως είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και διαιτητής ενώ τόνισε ότι δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να βάλει τέλος στην καριέρα του.

 

Τέλος, αποκάλυψε ότι υπήρξε και άλλο περιστατικό πριν την επίθεση εναντίον του.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την υπόθεση Τζήλου: «Έπρεπε να είχαμε προχωρήσει γρήγορα. Έχει στεναχωρηθεί όλη η Λάρισα. Πρόκειται για έναν εξαιρετικό άνθρωπο και διαιτητή. Πιστεύουμε ότι θα γίνει και αυτό. Το περιμένουν όλοι όχι μόνο οι διαιτητές. Είμαστε η μόνη χώρα που το σήμα των διαιτητών γράφει διαιτητής ΕΠΟ».

 

Το πως βιώνει την κατάσταση η οικογένεια Τζήλου: «Δεν μπορώ να μιλήσω για την οικογένεια του. Μπορώ να μιλήσω για τον Θανάση. Τον έχω σαν παιδί μου. Είναι ένα χαρισματικό παιδί και όσοι τον γνωρίζουν στεναχωρήθηκαν για αυτό που του συνέβη. Είναι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ως άνθρωπος και ως διαιτητής».

 

Το εάν σκέφθηκε να σταματήσει: «Δεν ξέρω εάν υπάρχει στο μυαλό του. Δε μου έχει πει ότι θα ήθελε να σταματήσει. Θα ήταν σαν ήττα».

 

Τις δολιοφθορές στο αυτοκίνητο του πατέρα του: «Δεν γνωρίζω κάτι. Είχε γίνει και ένα περιστατικό και πριν την επίθεση. Το παμπρίζ είχε γίνει από πριν».

X