ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κακαρούδης: «Ο Ηρακλής ανήκει στην Basket League»

Κακαρούδης: «Ο Ηρακλής ανήκει στην Basket League»

Μία νίκη από την επιστροφή του στην Α1 βρίσκεται ο Ηρακλής και ο Κώστας Κακαρούδης μιλάει γι΄ αυτό στο Metropolis 95,5

Ο Κώστας Κακαρούδης φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για την ευρεία νίκη επί του Χαρίλαου Τρικούπη και για το γεγονός ότι ο Ημίθεος θέλει μία ακόμα νίκη, ώστε να επιστρέψει στην Α1.

 

“Νομίζω πως κερδίσαμε δίκαια χάρη στην πολύ καλή προετοιμασία που κάνουμε όλη τη χρονιά και τίποτα δεν ήρθε τυχαία. Η ομάδα έχει έναν προπονητή επιπέδου Α1 και παίκτες με καλούς χαρακτήρες. Πάμε αγώνα με αγώνα, δεν έχει κερδίσει κανείς μέσα στην έδρα μας και ο κόσμος φυσικά μας δίνει μεγάλη ώθηση”, λέει αρχικά. “Η παρουσία και η απόδοση κάθε παίκτη οφείλεται στην ομαδική δουλειά και στον προπονητή. Εχουμε απόλυτη συγκέντρωση στον στόχο μας και για τον λόγο αυτό δε θέλουμε να βιαζόμαστε πριν τελειώσει και μαθηματικά η άνοδος. Ελπίζω να κλείσουμε ωραίο τρόπο τη χρονιά και να χαρούμε όλοι μαζί. Ενα βήμα ακόμη...”, πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

Τέλος, ανέφερε για τη σημασία της επιστροφής του ‘Ημίθεου” στην Basket League. “ Ο Ηρακλής ανήκει νομίζω στην Α1. Εχει την ιστορία και τον κόσμο που δεν έχουν άλλες ομάδες. Με τα όσα τραγελαφικά γίνονται τον τελευταίο καιρό στο ελληνικό μπάσκετ, η άνοδος του Ηρακλή θα προσδώσει περισσότερη ομορφιά την επόμενη περίοδο”.

X