ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Καυτό» πρότζεκτ η τριάδα Γιαννούλη, Λημνιού, Σφιντέρσκι

«Καυτό» πρότζεκτ η τριάδα Γιαννούλη, Λημνιού, Σφιντέρσκι

Τα κίνητρα, μέσω μπόνους, που δίνει ο ΠΑΟΚ σε Γιαννούλη, Λημνιό, Σφιντέρσκι

"Τρίβουν" τα χέρια τους στην Τούμπα από τις εμφανίσεις των Γιαννούλη, Λημνιού και Σφιντέρσκι. Και πιστώνουν την εντυπωσιακή άνοδό τους, σε σημαντικό βαθμό, στον τρόπο που τους αξιοποιεί ο Αμπέλ Φερέιρα. Ο Κατερινιώτης μπακ δεν έχει χάσει λεπτό φέτος και μετρά τέσσερις ασίστ και ένα γκολ.

 

Ο μισός Βολιώτης, μισός Βραζιλιάνος έφτασε τα 10 ματς με δύο γκολ και δύο ασίστ και ο Πολωνός, πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος τα 6+1 (ευρωπαϊκό) γκολ σε 10 ματς.

 

 

Ο Πορτογάλος προπονητής έχει στήσει την επιθετική λειτουργία πάνω τους και αυτό το εισπράττει ο ΠΑΟΚ με εμφατικό τρόπο στα τελευταία ματς.

 

 

Σκάουτς με... διαρκείας στα ματς του ΠΑΟΚ

 

 

 

Οι εμφανίσεις των τριών παικτών έχουν αρχίσει να δημιουργούν ένα κύμα σκάουτς που δίνουν το παρών στα ματς του ΠΑΟΚ, είτε στην Τούμπα είτε εκτός. Ανθρωποι από ομάδες στην Ιταλία, την Γερμανία και άλλες χώρες κρατούν συνεχώς σημειώσεις στα μπλοκάκι τους και αυτό δεν είναι κάτι που περνά απαρατήρητο στα γραφεία της Τούμπας. Γι' αυτό, άλλωστε, οι συνεργάτες του Ιβάν Σαββίδη φροντίζουν να πάρουν μέτρα προστασίας. Το βασικότερο είναι οι υψηλές ρήτρες που έχουν μπει στα συμβόλαιά τους.

 

Ο Λημνιός, με συνεργασία ως το 2021 έχει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ. Ο "παγκοσμίου κλάσης", όπως τον χαρακτήρισε ο Φερέιρα, Γιαννούλης, με συμβόλαιο ως το 2022, 10 εκατ. ευρώ και ο Σφιντέρσκι με συμβόλαιο ίδιας διάρκειας, 20 εκατομμύρια.

 


Στον ΠΑΟΚ δεν μένουν, όμως, μόνο εκεί. Εχουν βάλει και έξυπνα μπόνους στα συμβόλαιά τους. Για κάθε δεκάδα αγώνων προστίθενται 10.000 ευρώ στους λογαριασμούς τους, αλλά και στις πάγιες απολαβές της επόμενης σεζόν. Ετσι, αν αυτοί οι παίκτες πιάσουν πάνω από 30 ματς φέτος, θα βάλουν 30.000 ευρώ φέτος και άλλα 30.000 χιλιάδες του χρόνου στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.

 


Φυσικά, υπάρχει και η σοβαρή σκέψη για αναπροσαρμογή συμβολαίων με αύξηση των απολαβών τους. Αρχικά στον Λημνιό που ολοκληρώνεται σε 1,5 χρόνο και στη συνέχεια σε Γιαννούλη-Σφιντέρσκι. Ο ΠΑΟΚ φροντίζει να δείχνει πόσο σούπερ είναι η επένδυσή του στους τρεις συγκεκριμένους παίκτες.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/10)

X