ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καλαϊτζίδης: «Να γινόμαστε καλύτεροι»

Καλαϊτζίδης: «Να γινόμαστε καλύτεροι»

Ο γκαρντ του Ηρακλή έκανε δηλώσεις μετά την ήττα από τον Κολοσσό Ρόδου στα «Μαυροσκούφεια»

Την καθημερινή βελτίωση του Ηρακλή ενόψει του Πρωταθλήματος έθεσε ως στόχο ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

 

Ο γκαρντ του Ηρακλή μίλησε μετά από την ήττα του ελλειπούς Ημίθεου από τον Κολοσσό στο τουρνουά «Μαυροσκούφεια» και τόνισε ότι σημασία έχει να αποκτήσει χημεία η ομάδα μέχρι το πρώτο τζάμπολ.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης:

 

Για το φιλικό με τον Κολοσσό: «Συνεχίζουμε αυτά τα φιλικά προκειμένου να γινόμαστε καλύτεροι. Πέρα από αυτά με τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που ήταν στην αρχή, παίξαμε με τη Λέφσκι, πλέον συνεχίζουμε με αυτές τις ομάδες που είναι σκληροτράχηλες, έχουν έναν καλό προπονητή, με έμπειρους Αμερικανούς, αλλά και νέους παίκτες και άλλους που γνωρίζουν το Pρωτάθλημα. Εμάς στόχος μας είναι μέρα με τη μέρα, παιχνίδι με παιχνίδι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, πάνε καλά τα πράγματα αλλά σίγουρα έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

 

Για τη χημεία που φαίνεται να αποκτά η ομάδα: «Η χημεία ήταν από την αρχή ένα βασικό στοιχείο που θέλαμε να φτιάξουμε και ουσιαστικά αυτό θα κάνει τη διαφορά μέσα στη σεζόν. Σίγουρα με τέτοια παιχνίδια βρίσκουμε ο καθένας τον ρόλο του και βελτιώνουμε τη συνεργασία μας, μας λείπουν και τα παιδιά που είναι τραυματίες γιατί όταν θα είναι έτοιμοι θα πρέπει να ενσωματωθούν και αυτοί αλλά έχουμε ακόμα μερικά φιλικά για να βελτιωθούμε και άλλο μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα».

 

Για τον κόσμο που είναι αισιόδοξος μετά από τις καλές εμφανίσεις της ομάδας: «Όλοι αισιοδοξούμε έχουν γίνει και οι απαραίτητες κινήσεις από τη διοίκηση, όλοι θέλουμε να πάμε καλά και για αυτό δουλεύουμε και τα δίνουμε όλα έτσι ώστε αυτή η αισιοδοξία να βγει και μέσα στο γήπεδο».

X