ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΘΕΜΑ: Οι καλύτεροι ελεύθεροι επιθετικοί της ευρωπαϊκής αγοράς (vids)

ΘΕΜΑ: Οι καλύτεροι ελεύθεροι επιθετικοί της ευρωπαϊκής αγοράς (vids)

Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που παραμένουν χωρίς συμβόλαιο και έφυγαν από το «Μεγάλο Νησί» και μέσα σε αυτούς υπάρχουν μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις

Η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία έκλεισε αλλά δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έμειναν χωρίς να βρουν το επόμενο σταθμό της καριέρα τους και κυκλοφορούν ελεύθεροι στο μεταγραφικό παζάρι.

 

Παραμένουν αρκετοί παίκτες ανάμεσα τους και μερικές εξαιρετικές περιπτώσεις επιθετικών που μπορούν να μας απασχολήσουν ακόμα και στην Ελλάδα...

 

Αρχικά ο υψηλόσωμος Φερνάντο Γιορέντε ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Τότεναμ καθώς δεν ήταν στα πλάνα του Ποτσετίνο.

 

 

Από την κάτοχο του Champions League, Λίβερπουλ έφυγε ο Ντάνιελ Σταριτζ ο οποίος μετά τον δανεισμό του στην Γουέστ Μπρόμ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.

 

 

Στη λίστα βρίσκεται και ο Σαΐντο Μπεραχίνο, ένας παίκτης ο οποίος πήγε με μεγάλες αξιώσεις το 2017 στην Στόουκ αλλά δεν μπόρεσε να πείσει τους ανθρώπους της ομάδας παρά τα 13.5 εκατομμύρια που δόθηκαν για την απόκτηση του. Τώρα συζητά με τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

 

 

Τι και αν η Κρίσταλ Πάλας έδωσε 4 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει ο Μπακαρί Σακό κυκλοφορεί στην αγορά και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. 

 

 

Επιπλέον υπάρχουν δύο αξιοσημείωτες περιπτώσεις η οποίες όμως βρίσκονται μακριά από την Αγγλία. Η πρώτη είναι αυτή του Φράνκ Ριμπερί ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου και σίγουρα αποτελεί το μεγαλύτερο όνομα της σχετικής λίστας.

 

 

Τη λίστα συμπληρώνει ο «ιδιαίτερος» Super Mario, φυσικά μιλάμε για τον Μάριο Μπαλοτέλι που δεν έχει καταφέρει να βρει τον επόμενο σταθμό της μεγάλης του καριέρας. Με τον διεθνή Ιταλί συζητά η Φλαμένγκο

 

 

X