ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Καταγγέλλει τραμπουκισμούς στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Αγροτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Καταγγέλλει τραμπουκισμούς στα Τρίκαλα Ημαθίας ο Αγροτικός! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας και τον Αγροτικό Αστέρα (2-2)

Οι «σταχυοφόροι» εξέδωσαν ανακοίνωση καταπέλτη για τα όσα έγιναν στο παιχνίδι με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

 

Ο Αγροτικός Αστέρας καταγγέλλει ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Χρόνης Αρετάκης, αλλά και φίλαθλοι του συλλόγου δέχτηκαν επίθεση από τους οπαδούς των γηπεδούχων.

 

Αναλυτικά η ανκοίνωση:

 

«Αλγεινή εντύπωση προκάλεσαν σε όλους μας τα όσα συνέβησαν στο χωριό Τρίκαλα Ημαθίας. Αλαλάζοντες τύποι επιτέθηκαν σε φιλάθλους της ομάδας μας κατά την είσοδό τους με τους λίγους αστυνομικούς να είναι απλοί θεατές. Δεν δίστασαν να επιτεθούν φραστικά αλλά και να χειροδικήσουν σε βάρος του Προέδρου κου Αρετάκη, που πήγε στο σημείο να ηρεμήσει τα πνεύματα.

 

Ηθικός αυτουργός είναι ένας τύπος με κοστούμι που εκ των υστέρων μάθαμε ότι είναι παράγοντας ή πρόεδρος ή κάτι παρόμοιο. Ο εν λόγω κύριος με συνοδεία «φουσκωτών» δημιούργησε επεισόδια και στο τέλος επιτιθέμενος στους εκπροσώπους της ομάδας μας, οι οποίοι «τόλμησαν» να διαμαρτυρηθούν στον διαιτητή του αγώνα για τις κάρτες που δέχθηκε η ομάδα (κάτι που δεν είχε καμία σχέση με το σκορ του παχνιδιού ή την ομάδα των Τρικάλων).

 

Στο ίδιο σημείο, φροντιστής της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος αν και είχε αποβληθεί για επίθεση στο διαιτητή εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο, πιάνοντας από τον λαιμό τον αρχηγό της ομάδας Θάνο Αθανασιάδη. Ακολούθησαν σκηνές πανικού μέχρι να καταφέρει η αποστολή να μπει στα αποδυτήρια αφού οι συγκεκριμένοι κύριοι προσπαθουσαν να εισβάλουν στα αποδυτήρια της ομάδας.

 

Με πρακτικές και νοοτροπία χωριού δεκαετίας 80 λοιπόν μας αντιμετώπισαν οι διοικούντες του χωριού Τρίκαλα κάνοντας ζούγκλα το παιχνίδι θέλοντας έτσι να πάρουν τους πολύτιμους βαθμούς. Είστε απλά γραφικοί και προκαλείτε μόνο γέλιο.

 

Υ.Γ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση έχετε την τιμή να ξανά φιλοξενηθείτε στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα θα αντιμετωπιστείτε με τον ίδιο...άψογο τρόπο. Εμείς σε καμία περίπτωση δεν θα «τζογάρουμε» την υπόληψη του μεγάλου συλλόγου που εκπροσωπούμε.

 

Εκ της διοικήσεως του ΠΜΑΣ Αγροτικού Αστέρα»

 

Δείτε το βίντεο του  Emvolos

X