ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κωδικός... Κύπελλο για τον Απόλλωνα σήμερα στο «Αλκαζάρ»

Κωδικός... Κύπελλο για τον Απόλλωνα σήμερα στο «Αλκαζάρ»

Οι κοκκινόμαυροι αντιμετωπίζουν σε ουδέτερο γήπεδο τον Ολυμπιακό Βόλου, με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού

Η πρεμιέρα του στο Πρωτάθλημα ήταν κακή (0-4 από τα Χανιά), στο Κύπελλο ελπίζει ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά.

 

Ο Απόλλων Πόντου αντιμετωπίζει σήμερα στο ουδέτερο Αλκαζάρ (16.00) τον Ολυμπιακό Βόλου, σε μονό παιχνίδι, στο οποίο θα κριθεί ποια ομάδα θα προκριθεί στην 5η φάση του θεσμού. Για τον Απόλλωνα βέβαια στόχος δεν μπορεί να είναι το Κύπελλο, φέτος, όμως η χρησιμότητα του σημερινού αγώνα είναι μεγάλη, διότι, αφενός υπάρχει το γόητρο, αφετέρου οι ποδοσφαιριστές φάνηκε πως χρειάζονται παιχνίδια στα πόδια τους εν όψει του Πρωταθλήματος, το οποίο βέβαια ουδείς γνωρίζει ακόμη πότε θα επανεκκινήσει.

 

Η αποστολή αναχωρεί σήμερα αυθημερόν για την Λάρισα, με τον Καλαϊτζίδη να υπολογίζει επί της ουσίας σε 17 παίκτες, εκ των οποίων πάντως ορισμένοι δεν έκαναν πολλές προπονήσεις το τελευταίο διάστημα. Αυτού που υπολογίζονται είναι οι: Γ. Καλαϊτζίδης, Σαμαράς, Γεωργιάδης, Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μπρίτο, Θεολόγου, Αμαραντίδης, Πουρτουλίδης, Χασομέρης, Τσουμάνη, Λουφάκης, Πολίτης, Δαλιανόπουλος, Κοντοές, Δόρης και ο νεαρός δεύτερος τερματοφύλακας Προφυλίδης. Διαιτητής είναι ο Πανυτσίδης (Κοζάνης) με βοηθούς τους Νίκζα (Λάρισας), Στεφούλη (Γρεβενών).

X