ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κουκουσέλης: Κυνηγώντας το όνειρο χωρίς καμία στήριξη

Κουκουσέλης: Κυνηγώντας το όνειρο χωρίς καμία στήριξη

Σε ένα άθλημα που δεν έχει την προβολή που του αξίζει, ένα νεαρό παιδί θυσιάζει τον ελεύθερο χρόνο του για να πετύχει τους μεγάλους του στόχους.

Ο Γιάννης Κουκουσέλης κέρδισε με τις… γροθιές και τις κλωτσιές του τη συμμετοχή στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε της Χιλής. Θα πρέπει, όμως, να πληρώσει από την τσέπη του για ένα πανάκριβο ταξίδι. Τα αθλητικά όνειρα εκτός ποδοσφαίρου – μπάσκετ, κοστίζουν στην Ελλάδα του 2019…

 

Μόλις στα 15 του χρόνια έχει κερδίσει περισσότερα από 50 μετάλλια σε αγώνες που έγιναν εντός συνόρων. Ανήκει στον παραδοσιακό σύλλογο Καράτε Goju Kai Karate Dο Aridaia και δάσκαλος και προπονητής του είναι ο Γιώργος Κεβίδης.

 

Με σκληρή δουλειά και κάτω το κεφάλι κέρδισε και την κλήση του στην Εθνική Εφήβων. Τεράστια τιμή και δικαίωση ΑΛΛΑ, επαναλαμβάνουμε, τα όνειρα στην Ελλάδα κοστίζουν.

 

Οι νεαροί αθλητές που κλήθηκαν να συμμετέχουν στην Εθνική και να ταξιδέψουν στο Σαντιάγκο της Χιλής για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 που θα διεξαχθεί από τις 23 μέχρι τις 27 Οκτωβρίου, πρέπει να καλύψουν και τα έξοδά τους.

 

 

Και το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο για έναν αθλητή που προέρχεται από την Αριδαία και δεν έχει την πρόσβαση στην πολύ μεγαλύτερη αγορά της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης για να βρει χορηγούς.

 

Και όμως δεν τα παρατάει. Συνεχίζει τη σκληρή δουλειά, προετοιμάζεται για τους αγώνες και ελπίζει στην στήριξη των ιδιωτών. 

 

Ελλάδα 2019…

 

Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ του Γιάννη Κουκουσέλη όπου και ενημερώνει για τον τρόπο που μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.

X