ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάποτε δεν είχα λεφτά να φάω»

Κριστιάνο Ρονάλντο: «Κάποτε δεν είχα λεφτά να φάω»

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έκανε αποκαλύψεις για την περίοδο των παιδικών του χρόνων

Μπορείτε να φανταστείτε τον Κριστιάνο Ρονάλντο άπορο; Κάποτε αυτό ήταν μία πραγματικότητα. 

 

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ που πλέον έχει καταφέρει να αποκτήσει μια αμύθητη περιουσία από το ποδόσφαιρο και όχι μόνο, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια του.

 

Βρισκόταν στο κτίριο όπου έμεναν τα πιτσιρίκια των ακαδημιών της Σπόρτινγκ Λισαβόνας με στόχο και όνειρο μία ημέρα να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιρστής. Οπως και έγινε.

 

Σε συνέντευξή του στη βρετανική τηλεόραση, ο Κριστιάνο αποκάλυψε ότι δεν είχε χρήματα και τρεις κυρίες έδιναν χάμπουργκερ στον ίδιο και σε άλλα παιδιά από τις ακαδημίες.

 

Εξέφρασε μάλιστα την ευχή να τις συναντήσει ξανά και να τις προσκαλέσει σε δείπνο για να τους αναταποδώσει όσα έκαναν για αυτόν.  

 

«Ήμουν δώδεκα χρόνων και δεν είχα χρήματα. Ζούσα μαζί με άλλους συνομήλικούς μου και ήταν πολύ δύσκολα χωρίς τους δικούς μου ανθρώπους. Θυμάμαι ότι πηγαίναμε σε ένα McDonal's που ήταν κοντά στο μέρος που μέναμε. Ήταν κάποιες υπάλληλοι εκεί, θυμάμαι μια κυρία που την έλεγαν Έντνα και άλλες δύο που πάντα μας βοηθούσαν, μας έδιναν ένα χάμπουργκερ. Ελπίζω τώρα που το λέω δημόσια, να καταφέρω να την συναντήσω ξανά. Θα ήθελα να καλέσω και τις τρεις σε δείπνο στο Τορίνο ή στη Λισαβόνα, να τους ανταποδώσω αυτό που έκαναν για εμένα. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ» είπε ο Ρονάλντο. 

X