ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Λόρτος: «Αυτή η νίκη έχει για εμένα πάρα πολύ μεγάλη σημασία»

Λόρτος: «Αυτή η νίκη έχει για εμένα πάρα πολύ μεγάλη σημασία»

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Λόρτος Σάββας, ο οποίος μίλησε για την επανεκλογή του και όχι μόνο...

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», φιλοξενήθηκε ο Λόρτος Σάββας και μίλησε για την επανεκλογή του και για διάφορα θέματα της ΕΚΑΣΘ.

 

Για την επανεκλογή του αλλά και το πως είναι το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε: Δεκαπέντε σύμβουλοι της δικιάς μας ομάδας, προηγούνται καθαρά στους ψήφους και βγαίνουν πρώτοι. Αυτή η νίκη έχει ιδιαίτερη σημασία, διότι όταν μετά από 16 χρόνια και μετά από αυτά που προηγήθηκαν σου δείχνουν τέτοια εμπιστοσύνη τα σωματεία, για εμένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία.

 

Για το γεγονός πως υπήρχαν αντιπαραθέσεις και καταγγελίες στην εκλογική διαδικασία, σχολίασε: Τέλος καλό, όλα καλά. Το κλίμα που κυριάρχησε και ιδιαίτερα όταν έληξε η διαδικασία ήταν πάρα πολύ καλό. Εκείνο όμως το οποίο πιστεύω ότι οφείλουν να κάνουνε τα παιδιά, είναι να δώσουνε μια συγνώμη σε κάποια άτομα τα οποία χωρίς λόγο και χωρίς καμία δική τους εμπλοκή ανέμειξαν.

 

Για το αν μιλάει για κάποιους από την παράταξη του Ζεϊμπέκη, οι οποίοι καταφέρθηκαν εναντίον κάποιων από τη δική του παράταξη, ανέφερε: Όχι δε με ενδιαφέρει αν καταφέρθηκε εναντίον μου. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι για άτομα όπως τον Σούλη τον Μαρκόπουλο, τον Λευτέρη Κακιούζη, τους οποίους κατηγόρησαν πως δούλεψαν για τη δική μας την παράταξη. Αυτή δεν είναι η πραγματικότητα. Το ήθος και το ύφος του Σούλη και του Κακιούζη είναι γνωστό σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

 

Για το αν το ενδιαφέρον θα έπρεπε να επικεντρωθεί ως προς το όνομα του Βασιλακόπουλου, ο οποίος ακουγόταν το προηγούμενο διάστημα, είπε: Εγώ φυσικά και είμαι συνεργάτης του Βασιλακόπουλου, συνεργαζόμαστε χρόνια και το θεωρώ θεμιτό αυτό το πράγμα. Προφανώς με πιστεύει και συνεχίζουμε…

 

Για το αν τους πλησίασαν ώστε να δώσουν την έγκρισή τους, ώστε να συμπεριλαμβάνονται αγώνες της ΕΚΑΣΘ στο στοίχημα, τόνισε: Όχι βέβαια, απλώς πριν από κάποιους μήνες μπήκαν από κάποιες παράνομες στοιχηματικές εταιρίες κάτι παιχνίδια τα οποία τα διακόψαμε. Κάναμε άμεση παρέμβαση, ώστε να μην δώσουμε το δικαίωμα να ξανατολμήσουν να χρησιμοποιήσουν την ΕΚΑΣΘ.

 

Ακούστε όσα είπε:

 

 

 

X