ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου: «Κανένα θέμα πώλησης ΑΦΜ»

Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου: «Κανένα θέμα πώλησης ΑΦΜ»

Ο σύλλογος της Ροδόπης εμφανίζεται ως μία από τις ομάδες, τις οποίες εξετάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή για την απόκτηση ΑΦΜ.

Η προοπτική συμμετοχής στη Γ' Εθνική μέσω ενός «καθαρού» από χρέη ΑΦΜ προκρίνεται στην παρούσα φάση ως η μοναδική βιώσιμη λύση για τον Ηρακλή, μετά από την αρνητική κατάληξη που είχαν οι επαφές με ομάδες Super League 2 και Football League.

 

Μάλιστα, τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησαν σενάρια πως μία από τις ομάδες, την οποία εξετάζουν οι άνθρωποι του Ηρακλή θα μπορούσε να είναι ο Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου.

 

Η ομάδα της Ροδόπης, ωστόσο, με σημερινή (25/8) της ανακοίνωση δηλώνει πως δεν τίθεται κανένα θέμα για πώληση ΑΦΜ.

 

«Η διοίκηση μας, σας ενημερώνει ότι δεν τίθεται θέμα πώλησης ΑΦΜ σε καμία απολύτως ομάδα και δεν τίθεται θέμα συγχώνευσης. Από εδώ και πέρα θα παρακαλούσαμε οποιοδήποτε αθλητικό site πριν προβεί σε οποιαδήποτε ανάρτηση όσον αφορά την ομάδα του Μέγα Αλεξάνδρου Ιάσμου να έρχεται σε επαφή με τον γενικό γραμματέα της ομάδας ή με τον πρόεδρο», αναφέρει η ανακοίνωση.

 

Σημειώνεται πως ο Μ. Αλέξανδρος Ιάσμου δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής της νέας σεζόν, όμως, αντιμετωπίζει προβλήματα που είχαν ως αποτέλεσμα να δηλώσει αδυναμία συμμετοχής στον κυριακάτικο (25/8) αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδας με τον Πανδραμαϊκό, ο οποίος και ματαιώθηκε.

X