ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Με σωστά βήματα ο Ηρακλής να γίνει ξανά μεγάλος»

«Με σωστά βήματα ο Ηρακλής να γίνει ξανά μεγάλος»

Για την επιστροφή του Ηρακλή στην Basket League μετά από οκτώ ολόκληρα χρόνια μίλησε στο Metropolis 95,5 ο Κώστας Κακαρούδης

Για την επιστροφή του Ηρακλή στα μεγάλα σαλόνια, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ο καλαθοσφαιριστής των «κυανολεύκων», Κώστας Κακαρούδης.

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Τι είχε φέτος ο Ηρακλής που δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια και επέστρεψε στην Α1:

«Ήταν ένας συνδυασμός πραγμάτων. Είχαμε καλύτερο ρόστερ από τα προηγούμενα χρόνια, είχαμε προπονητή Α1 κατηγορίας που κατάφερε να μας δώσει τους ρόλους που έπρεπε, είχαμε τρομερά αποδυτήρια και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορέσαμε να πετύχουμε τον πολυπόθητο στόχο».

 

Tην τρομερή παρουσία του κόσμου στο χθεσινό παιχνίδι με την Καστοριά:

«Η δύναμη του Ηρακλή είναι ο κόσμος του. Καταφέραμε να τον συσπειρώσουμε παρά την πίκρα των προηγούμενων ετών και νιώσαμε όλοι χαρούμενοι που τους δώσαμε αυτή τη χαρά στο χθεσινό παιχνίδι με την Καστοριά. Ανεπανάληπτη ατμόσφαιρα χθες στο Ιβανώφειο».

 

Tην επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια:

«Η φυσική θέση του Ηρακλή είναι η Α1. Είναι παραδοσιακή δύναμη του ελληνικού μπάσκετ. Εύχομαι να γίνουν σωστές κινήσεις και προγραμματισμός, ώστε η ομάδα να κρατηθεί για χρόνια στην μεγάλη κατηγορία και να κοιτάξει το βήμα παραπάνω. Εγώ είμαι πολύ μικρός για να μιλάω για το μέγεθος του Ηρακλή. Αξίζει να είναι και του χρόνου μας μαζί ο κόουτς. Ελπίζω αυτός ο ενθουσιαμός να συνεχιστεί και να γίνουν τα σωστά βήματα, ώστε η ομάδα να γίνει ξανά μεγάλη».

X