ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Με το... διορθωτικό ανά χείρας ο Καρυπίδης

Με το... διορθωτικό ανά χείρας ο Καρυπίδης

Η εικόνα του Αρη στο Μόλντε δεν άρεσε καθόλου στον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος ετοιμάζεται να προβεί σε κινήσεις βελτίωσης

Η -ομολογουμένως- κακή εικόνα του Αρη στο “Ακερ Στάντιον” δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος μπορεί να μην μετέβη στη Νορβηγία, αλλά όσα είδε στην τηλεόραση ήταν αρκετά, για να του προκαλέσουν την επιθυμία να διορθώσει τα κακώς κείμενα, που αφορούν στον αγωνιστικό σχεδιασμό.

 

Η μεταγραφική περίοδος είναι σε εξέλιξη και έως το τέλος του μήνα, όταν και η λήγει η σχετική προθεσμία, θα γίνει προσπάθεια βελτίωσης του ρόστερ και απομένει να διευκρινιστεί ο αριθμός των προσθετικών κινήσεων.

 

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, ως προτεραιότητα παρουσιάζεται ο εντοπισμός ποδοσφαιριστή στη θέση “6”, καθώς πλέον και οι πλέον δύσπιστοι αντιλαμβάνονται ότι ο “αντί-Σιώπης” δεν έχει βρεθεί και τα κενά στον άξονα είναι παραπάνω από ορατά.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μπάσα δεν διαθέτει τα απαραίτητα τρεξίματα, ενώ και ο Σάσα έχει περισσότερα επιθετικογενή χαρακτηριστικά, παρά το γεγονός ότι στο Μόλντε έκανε αρκετά χιλιόμετρα, για να καλύψει χώρους.

 

Παρόλα αυτά, ο κλασικός “κόφτης” παραμένει εκκρεμότητα και στις εναπομείνασες μέρες, πιθανότατα, θα γίνει προσπάθεια, προκειμένου να βρεθεί αξιόλογη περίπτωση.

 

Τα κενά στην άμυνα

Τα λάθη στο κέντρο της “κιτρινόμαυρης” άμυνας κόντρα στους Νορβηγούς αποτέλεσαν, επίσης, σημείο αναφοράς. Τόσο στο κέντρο αυτής, όσο και στα άκρα εμφανίστηκαν ουκ ολίγα προβλήματα, τα οποία πλήρωσαν οι Θεσσαλονικείς.

 

Η φημολογία των τελευταίων ωρών έκανε λόγο για… στόπερ, αλλά προς το παρόν δεν έχει ληφθεί απόφαση για απόκτηση κεντρικού αμυντικού, τη στιγμή που η ομάδα διαθέτει τέσσερις στον αριθμό. Εάν οι αρμόδιοι αποφασίσουν να προχωρήσουν σε τέτοια, τότε αυτομάτως σημαίνει ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες λύσης κάποιου από τα υπάρχοντα συμβόλαια, κάτι που δεν φαντάζει ως το επικρατέστερο σενάριο.

 

Από την έντυπη έκδοση της Metrosport

X