ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Να αποκτήσει γήπεδο ο Αγροτικός και να βγάλουμε ταλέντα»

«Να αποκτήσει γήπεδο ο Αγροτικός και να βγάλουμε ταλέντα»

Όσα δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού Αστέρα στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

Ο αντιπρόεδρος του Αγροτικού, Γιώργος Φοιρός φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τις φιλοδοξίες που έχει για τους «σταχυοφόρους».

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Θέλουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα που να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να μας ευχαριστεί. Να βγάλουμε ταλέντα τα οποία θα παίξουν σε υψηλότερες κατηγορίες. Πιστεύω θα καταφέρουμε σε λίγα χρόνια να ανέβουμε κατηγορία ή κατηγορίες. Όλα πρέπει να γίνουν βήμα βήμα χωρίς βιαστικές κινήσεις», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

 

«Πριν ένα χρόνο με είχαν καλέσει ως προπονητή στην ομάδα και βρήκα ταλαντούχα παιδιά. Την επομένη οι ιθύνοντες του συλλόγου θεώρησαν καλό να διώξουν όλα τα νέα παιδιά και να πάρουν έμπειρους και να κάνουν πρωταθλητισμό. Βέβαια απέτυχε το έργο τους . Εμείς πήραμε ξανά στα χέρια μας την ομάδα και φέραμε πίσω τα δικά μας παιδιά μετά από απόφαση κοινή. Όλοι μαζί προχωράμε σ΄ ένα σχέδιο. Η ομάδα έχει πολύ καλά τμήματα υποδομής και ευελπιστούμε μέσα από αυτά τα τμήματα να προωθήσουμε παιδιά στην πρώτη ομάδα και στη συνέχεια να αγωνιστούν σε μεγάλες ομάδες».

 

Και κατέληξε λέγοντας:

«Ήταν μία ιστορία που πάγωσε με το γήπεδο. Θα γινόταν Δημοτικό Στάδιο και θα το χρηματοδοτούσε η γενική γραμματεία αθλητισμού, αλλά μας έπιασε η κρίση και το έργο σταμάτησε. Εμείς θα κάνουμε προσπάθεια και να πιέσουμε όλες τις αρχές να βάλουμε μπροστά, ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει ένα γήπεδο αντάξιο του ονόματός του. Για πρώτη φορά στην ιστορία ο Αγροτικός έχει ομάδα στην Α΄ Εθνική και μιλάμε για τη γυναικεία ομάδα».

X