ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ναζλίδης: «Δεν πήρα ποτέ την ευκαιρία μου στον Αρη»

Ναζλίδης: «Δεν πήρα ποτέ την ευκαιρία μου στον Αρη»

Ο Θωμάς Ναζλίδης μίλησε στο Metropolis 95.5 αναφορικά με τον Αρη, τη φυγή του αλλά και το σκηνικό στη SuperLeague 2

Ο έμπειρος επιθετικός του Κισσαμικού φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» με τους Βασίλη Βλαχόπουλο και Κώστα Πετρωτό.

 

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αρη μίλησε για τους λόγους που έφυγε από τους «κιτρινόμαυρους» αλλά και την νέα ομάδα που χτίζει ο Μίκαελ Ενινγκ.

 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

 

Αρχικά ανέφερε: «Στα παράδοξα του Ελληνικού ποδοσφαίρου ανήκει το γεγονός ότι παίζουμε ένα παιχνίδι και μετά καθόμαστε ένα μήνα, αυτή είναι η κατάντια μας.

 

Ευτυχώς βρίσκομαι στην Κρήτη σε αυτή τη διακοπή ένα μέρος διαφορετικό από τα άλλα στην Ελλάδα. Εμείς ως ομάδα κοιτάμε να μπούμε στην πρώτη εξάδα του Πρωταθλήματος ώστε να παίξουμε στα Play-Off για την άνοδο και εκεί να πάρουμε ότι καλύτερο γίνεται».

 

Για τον Αρη και τον Μίκαελ Ενινγκ:«Χωρίς να κάνει κάτι ιδιαίτερο, κάτι εντυπωσιακό ο Αρης κατάφερε να πάρει ένα σημαντικό και κρίσιμο αποτέλεσμα που θα του δώσει ηρεμία και ψυχολογία για την συνέχεια».

 

Αναφορικά με τις διαφορές που εντόπισε στον Αρη: «Τα παιδιά έδειξαν να είναι συγκεντρωμένα και να έχουν αφήσει πίσω την όποια χαλαρότητα είχαν και έτσι πήραν το αποτέλεσμα. Περισσότερα μπορεί να δείξει ο Ενινγκ μέσα από την διάρκεια και σε βάθος 2-3 εβδομάδων. Σε αυτό το σημείο ο προπονητής έχει αλλάξει την ψυχολογία».

 

Τους Φραν Βέλεθ και Χαβιέ Ματίγια: «Και οι δύο παίκτες είναι πολύτιμοι για τον Αρη. Ο Βέλεθ είναι ένας παίκτης πολυτελείας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα και τον θεωρώ από τα καλύτερα στόπερ, σίγουρα πρέπει να τον κρατήσει ο Αρης. Ο Ματίγια προσφέρει την ηρεμία στον Αρη».

 

Τη δική του φυγή: «Ηταν το όνειρο μου αλλά τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμένα αλλά δεν μας επηρεάζει κοιτάμε μπροστά και συνεχίζουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Είμαι ο μοναδικός παίκτης από όλες τις μεταγραφές που δεν πήρε ευκαιρία να παίξει και να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Εγω ξέρω τι έφταιξε και οι λόγοι δεν ήταν αγωνιστικοί καθώς υπήρχαν θέματα με συγκεκριμένα άτομα μέσα στην ομάδα, όποτε αυτό επηρέασε πολύ την κατάσταση. Οπως και ο Χαμζά που έπαιζε έτσι και εγώ νιώσαμε την αδικία».

 

Μία ενδεχόμενη επιστροφή του: «Ο Αρης θα είναι πάντα στην καρδιά μου και δεν μπορώ να πω ότι δεν θα ήθελα να επιστρέψω».

X