ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

«Οχι» από Καλαϊτζίδη σε προτάσεις για τον Απόλλωνα

«Οχι» από Καλαϊτζίδη σε προτάσεις για τον Απόλλωνα

Ο ηγέτης των «κοκκινόμαυρων» είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να πουλήσει την ομάδα

 

Περνώντας μέσα από τις Συμπληγάδες το περασμένο καλοκαίρι, ο Απόλλων κατάφερε να σταθεί στα πόδια του και μέσα από μια πολύ μεγάλη προσπάθεια σε αγωνιστικό – και όχι μόνο - επίπεδο να καταταγεί στην πρώτη δεκάδα του πρωταθλήματος, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για τη Super League 2.

 

Η κοκκινόμαυρη ΠΑΕ συμμετέχουσα στο δεύτερο τη τάξει επαγγελματικό πρωτάθλημα με εξασφαλισμένα αρκετά έσοδα που προέρχονται από το τηλεοπτικό συμβόλαιο, είναι πλέον ελκυστική και αυτό επιβεβαιώνεται από το ενδιαφέρον που, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει εκφραστεί εδώ και αρκετό καιρό γι΄αυτήν. Περισσότερα στοιχεία για την ταυτότητα των ενδιαφερομένων δεν έχουν γίνει γνωστά, πηγές όμως αναφέρουν ότι τους τελευταίους μήνες έχουν υπάρξει πάνω από μία προτάσεις που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την ΠΑΕ Απόλλων Πόντου και μάλιστα η μία εξ αυτών προέρχεται και από το εξωτερικό.

 

Αφού δεν την έδωσε πέρυσι...

 

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ως ηγέτης του ποδοσφαιρικού Απόλλωνα και κλείνοντας ήδη την πρώτη του τριετία στους «Πόντιους», έγινε δέκτης του ενδιαφέροντος, όμως είναι αρνητικός στο να παραχωρήσει την ομάδα σε αυτή την περίοδο. Μια επιλογή που μοιάζει λογική σε αυτό το τάιμινγκ, από τη στιγμή που τον Απόλλωνα – όπως και όλες τις ομάδες της Super League 2 – τον περιμένει μια πολύ πιο στρωτή οικονομικά περίοδος. Με εξασφαλισμένα έσοδα που ξεπερνούν τις 800.000 και που την επόμενη σεζόν, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά και παραμείνει στην κατηγορία- θα αυξηθούν και θα ξεπεράσουν το 1,1 εκατομμύριο! Από τη στιγμή λοιπόν που δεν έδωσε την ομάδα το περασμένο καλοκαίρι, όταν και η κατάσταση ήταν πολύ χειρότερη, θα τη δώσει τώρα;

 

Η απάντηση μοιάζει αυτονόητη. Η μόνη περίπτωση που θα μπορούσε να συζητηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι να έρθει μια πολύ συμφέρουσα οικονομικά πρόταση, που ως τώρα φαίνεται πως δεν έχει προκύψει. Αυτό που απομένει είναι η υλοποίηση του πλάνου που ήδη καταστρώνει ο Καλαϊτζίδης για την προσεχή περίοδο και που με χρηστή διαχείριση των εσόδων θα δώσει τη δυνατότητα στο να ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση σε οικονομικό επίπεδο.

X