ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στον Ιβάν Σαββίδη

Ολα αρχίζουν και τελειώνουν στον Ιβάν Σαββίδη

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι επαφές του Κατσαρή με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής για το μέλλον της ομάδας

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι διεργασίες στον Α.Σ. ΠΑΟΚ και οι επαφές του Θανάση Κατσαρή με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής και ασφαλέστερης, για το μέλλον της ομάδας, λύσης. Ακόμη όμως και η συγκρότηση νέας διοίκησης, έρχεται δεύτερη μπροστά στην ανάγκη πλήρους αποσαφήνισης του επιπέδου και του βαθμού υποστήριξης του Ιβάν Σαββίδη.

 

Τις τελευταίες μέρες οι διεργασίες συνεχίζονται αλλά δεν έχουν φτάσει στο σημείο να κορυφωθούν. Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη θέλει, όπως είναι λογικό, να διασφαλίσει ότι η νέα προσπάθεια που θα γίνει στην ΚΑΕ, δεν θα τύχει απλά της έγκρισης αλλά θα υποστηριχτεί με ξεκάθαρο τρόπο από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ. Δεν είναι δυνατόν να ενεργοποιηθούν εξαίρετα μέλη της οικογένειας του ΠΑΟΚ χωρίς να εξασφαλιστούν οι συνθήκες με τις οποίες θα δουλέψουν.

 

Με λίγα λόγια, δεν είναι δυνατόν άνθρωποι όπως ο Γιώργος Λυσσαρίδης και ο Φραγκούλης Φράγκος να κάνουν με οποιονδήποτε τρόπο το βήμα και να συμμετέχουν σε μία νέα διοικητική προσπάθεια, χωρίς να γνωρίζουν τους όρους της παρουσίας τους σε αυτήν.

 

Οι συζητήσεις πάντως και οι διεργασίες δεν έχουν φτάσει ακόμη σε καταληκτικό σημείο, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες της “Μ” αυτές επικεντρώνονται ως τώρα σε θέματα που θεωρούνται σημαντικότερα εκείνου της στελέχωσης του νέου διοικητικού συμβουλίου. Δεν έχουν περάσει δηλαδή στο επίπεδο της απόφασης για έναν επικεφαλής, για τον άνθρωπο δηλαδή που θα διαδεχτεί τον Μπάνε Πρέλεβιτς αλλά και γι' αυτούς που θα τον πλαισιώσουν. “Αν περνούσε αυτό το θέμα η συζήτηση, θα ήμουν ο πρώτος που θα εξέφραζε αντιρρήσεις” έλεγε στη “Μ” άνθρωπος με συμμετοχή στις διεργασίες.

 

Είναι σαφές όμως ότι όλες αυτές οι διεργασίες δεν μπορούν παρά να οδηγήσουν σύντομα σε ένα αποτέλεσμα, αφού ο διαθέσιμος χρόνος δεν είναι ανεξάντλητος. Για τον ΠΑΟΚ υπάρχουν πολλά που θα πρέπει να συμβούν σε λίγο χρόνο.

 

Δεν θα εμπλακεί ο Κώστας Αμοιρίδης

Το όνομα του ευλόγως “έπαιξε” τις τελευταίες μέρες ως μέρος όμως σεναρίου για την επόμενη μέρα της ΚΑΕ, ωστόσο ο Κώστας Αμοιρίδης δεν έχει την πρόθεση συμμετοχής σε αυτήν.

 

Ο επί σειρά ετών μεγάλος χορηγός της ΚΑΕ σε επικοινωνία που είχε μαζί του η “Μ” διέψευσε πως είχε συμμετοχή σε συνάντηση το βράδυ της Δευτέρας αλλά επί της ουσίας, δεν σκοπεύει με οποιονδήποτε τρόπο να εμπλακεί.

 

Ο κ.Αμοιρίδης είναι άλλωστε αυτός που υποστηρίζει οικονομικά αρκετά τμήματα του ερασιτέχνη και παρά την αποδεδειγμένα μεγάλη αγάπη του προς τον σύλλογο αλλά και το ίδιο το τμήμα του μπάσκετ, η συμμετοχή του σε αυτή τη νέα προσπάθεια, θα μπορούσε να λειτουργήσει εις βάρος των υπολοίπων στον σύλλογο, στις οποίες συμμετέχει ενεργά.

X