ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ηρακλή - Πότε βγαίνει η απόφαση

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση του Ηρακλή - Πότε βγαίνει η απόφαση

Πριν από λίγη ώρα τελείωσε η διαδικασία στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ – Τι λέει ο νομικός, Γιώργος Παναγόπουλος

Ο Ηρακλής προσπαθεί να βρει το δίκιο του στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ, ζητώντας την επιστροφή στη Super League 2, μετά την παράνομη, όπως αποδείχθηκε, απόφαση υποβιβασμού του το 2011.

 

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, με τον νομικό των κυανόλευκων στη συγκεκριμένη υπόθεση, Γιώργο Παναγόπουλο, να αισιοδοξεί για την τελική έκβαση.

 

Αναλυτικά όσα είπε πριν από λίγο στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο»

 

«Πήγε καλά σαν διαδικασία. Είμαστε αισιόδοξοι, παρ’ ότι αφορούσε απόφαση της ΕΠΟ, βέβαια μιας άλλης ΕΠΟ, που δεν έχει καμία σχέση με τη σημερινή. Είπα στους δικαστές ότι αγωνιστήκαμε με τον κ. Μαλάτο κι άλλα πρόσωπα να φέρουμε εσάς, τους νόμιμους δικαστές να εξαφανίσετε μια παράνομη απόφαση από ανθρώπους που δεν ήταν δικαστές. Ο Αντώνης Ρέμος κι άλλοι 40 απηλλάγησαν από την περιβόητη υπόθεση των ενημεροτήτων και ξέρετε γιατί; Το σκεπτικό λέει ότι δεν μπορούν οι μεταγραφές των παικτών να έχουν επιρροή και βλάβη σε άλλο σωματείο, ούτε κέρδος σε αυτούς που το κάνουν. Δεν υπάρχει κέρδος ούτε ζημία. Αρα, ο Ηρακλής καταδικάστηκε γι’ αυτό, με λάθος σκεπτικό, διότι θέλουν να εξοντώσουν τον Ηρακλή. Ζήτησα να επιστρέψει ο Ηρακλής στη Super League 2. Η απόφαση θα βγει γρήγορα πιστεύω, σε μια εβδομάδα με δέκα μέρες».

X