ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Οσο αργεί ο Παπαδόπουλος, κινδυνεύει το μέλλον του Ηρακλή

Οσο αργεί ο Παπαδόπουλος, κινδυνεύει το μέλλον του Ηρακλή

Ο Βασίλης Μάστορας αρθρογραφεί για την επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή και την απογοήτευση λόγω της κατάστασης στην ομάδα ποδοσφαίρου

Η επιτυχία της ομάδας μπάσκετ του Ηρακλή έδωσε μία βαθιά ανάσα ηθικού στους φίλους των “κυανολεύκων” οι οποίοι λόγω της πορείας της ποδοσφαιρικής ομάδας είχαν κυριευθεί από απογοήτευση. Αρα είχαν όσο λίγες φορές στο πρόσφατο παρελθόν ανάγκη μία επιτυχία, η οποία θα τους συσπείρωνε γύρω από την ομάδα και θα τους έδινε αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα στο Ιβανώφειο στον αγώνα με την Καστοριά.

 

Αυτή η επιτυχία ήταν μία μεγάλη δόση οξυγόνου. Βεβαίως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τους “κυανόλευκους” καθώς θα πρέπει να επιβιώσουν στη Basket League, κατηγορία η οποία είναι ιδιαιτέρως ανταγωνιστική. Γιατί ομάδες από την Περιφέρεια έχουν σημαντικά μπάτζετ και κατάφεραν να δημιουργήσουν αξιόπιστεα ρόστερ. Γι’ αυτά θα έχουμε την ευκαιρία να τα πούμε στο μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι περισσότερο από την επιτυχία της ομάδας μπάσκετ τους φίλους του Ηρακλή τους “καίει” η επόμενη ημέρα του ποδοσφαίρου.

 

Εκεί όπου εξακολουθεί να υπάρχει ένα νεφέλωμα γύρω από τις προθέσεις του κ. Παπαδόπουλου. Θεωρητικά περιμένει ο κ. Μπέος να ξεμπερδέψει με την διεκδίκηση του δήμου και στη συνέχεια να καθίσει στο τραπέζι για να συζητήσει μαζί του το ενδεχόμενο της εξαγοράς του ΑΦΜ του Ν.Π.Σ. Βόλου.

 

Το ζήτημα είναι ότι δεν υπάρχει η βεβαιότητα ότι τελικώς οι συζητήσεις θα έχουν αίσιο τέλος. Τι σημαίνει αυτό; Οτι ο Ηρακλής θα υποχρεωθεί να αγωνισθεί στη Football League χωρίς όμως να υπάρχει ξεκάθαρο πλάνο από τον κ. Παπαδόπουλο για ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Οπότε μπορεί να υπάρξει ένα εφιαλτικό σενάριο για τους “κυανολεύκους” το οποίο όλοι απεύχονται. Δυστυχώς όμως με τα ευχολόγια δεν γίνεται δουλειά, ούτε δίνουν αισιοδοξία στον κόσμο. Κι αυτό δεν θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο.

 

focus

Το “πράσινο” που έδωσε ο κ. Μπύρος στους ποδοσφαιριστές της Δόξας Δράμας για να μεταγραφούν σ’ άλλες ομάδες και η ενημέρωση προς τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη για την αποχώρηση του είναι ένα ακόμη τρικ του ιδιοκτήτη των “Μαυραετών” ή μία ειλημμένη απόφαση;

 

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (25/5)

X