ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Περιβόλια»

ΠΑΕ ΟΦΗ: «Μην ταξιδέψετε στα Περιβόλια»

Η ομάδα του Ηρακλείου ζήτησε από τους φίλους της να μην μεταβούν στα Περιβόλια για τον αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά

Ανακοίνωση με την οποία καλεί τον κόσμο του ΟΦΗ να σεβαστεί την απαγόρευση μετακίνησης από την αστυνομία και να προστατεύσει την ομάδα, εξέδωσε η κρητική ΠΑΕ ενόψει του αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

 

«Μετά την απόφαση της αστυνομίας να μην επιτρέψει τη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας μας στα Χανιά για τον πρώτο αγώνα μπαράζ με τον Πλατανιά, η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 κάνει έκκληση στον κόσμο να μην ταξιδέψει την Κυριακή στο γήπεδο των Περιβολίων.

 

Κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να έχουμε τη στήριξη των φιλάθλων μας στον συγκεκριμένο αγώνα, αλλά από τη στιγμή που η αστυνομία έλαβε διαφορετική απόφαση, οφείλουμε να τη σεβαστούμε. Να προστατεύσουμε την ομάδα μας και να μη δώσουμε το παραμικρό δικαίωμα.

 

Ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες που έχουμε απέναντι στην ομάδα. Πάνω απ' όλα οφείλουμε να προστατεύσουμε τον ΟΦΗ τόσο ενόψει του αγώνα ρεβάνς της Τετάρτης όσο και ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

 

Έγινε μεγάλη προσπάθεια απ' όλους μας καθ' όλη τη διάρκεια της σεζόν και τώρα, στο τελευταίο εκτός έδρας ματς της χρονιάς, είναι χρέος μας προστατεύσουμε και πάλι την ομάδα μας. Την Τετάρτη θα πανηγυρίσουμε όλοι μαζί στην έδρα μας την επίτευξη του στόχου. Ραντεβού την Τετάρτη στο "Θ. Βαρδινογιάννης"!».

X