ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Ο παγκόσμιας κλάσης Γιαννούλης και η πίστη του Αμπέλ Φερέιρα

Ο παγκόσμιας κλάσης Γιαννούλης και η πίστη του Αμπέλ Φερέιρα

Ο Πορτογάλος τεχνικός του Δικεφάλου του Βορρά έκανε μια εντυπωσιακή δήλωση στην συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Λαμία

 

Ηταν εντυπωσιακή η δήλωση του Αμπέλ Φερέιρα στη προχθεσινή συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με την Λαμία, όταν έκανε ειδική αναφορά σε αρκετούς παίκτες της ομάδας. Τον Βιεϊρίνια, τον Μίσιτς, τον Εσίτι, τον Στόχ και τον Γιαννούλη. Η δήλωσή του για τον 23χρονο άσο πέρασε στα “ψιλά”, εξαιτίας της θεματολογίας που υπήρξε για το ματς, αλλά δείχνει και τα πιστεύω του Πορτογάλου για τον άσο του Δικεφάλου.

 

Είπε σε μία απόστροφο του λόγου του, πως ο Γιαννούλης είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης, κάτι που ομολογουμένως δεν είχε ειπωθεί στο παρελθόν από προπονητή ελληνικής ομάδας για έναν ποδοσφαιριστή. Ο Φερέιρα όχι απλά πιστεύει στον Γιαννούλη, αλλά με αυτή την ξεκάθαρη δήλωσή του, τον εκτοξεύει, σε όλους τους βαθμούς. Ηθικά, ψυχολογικά, τον επιβραβεύει και του δίνει έξτρα κίνητρο για την συνέχεια.

 

Πρακτικά ο Φερέιρα με αυτή την δήλωση του, υποστήριξε πως στην θέση του αριστερού μπακ, ο Γιαννούλης είναι αυτή την στιγμή βασικός και αναντικατάστατος. Και πρέπει να εντείνει τις προσπάθειές του, να γίνει ακόμη καλύτερος, να δικαιώσει τον προπονητή του, για αυτή την δημόσια τοποθέτησή του.

 

 

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (22/10)

X