ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ :

Παράσχος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Παράσχος: «Ήρθαμε για να κερδίσουμε»

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι ο Ατρόμητος ήρθε στη Βοσνία για να κερδίσει και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση.

Ο προπονητής των Περιστεριωτών, Γιώργος Παράσχος δεν μάσησε τα λόγια του και τόνισε ότι ο Ατρόμητος ήρθε στη Βοσνία για να κερδίσει και να βάλει τις βάσεις για πρόκριση.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

 

Για το 3-5-2 που θα παίξει ο Ατρόμητος:«Θα ακολουθήσουμε αυτό το σχήμα το πιθανότερο. Μας πηγαίνει αυτός ο τρόπος παιχνιδιού και μπορούμε να γίνουμε και απειλητικοί με αυτό τον τρόπο. Δουλέψαμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες πάνω σε αυτό τον τρόπο και νομίζω ότι μας πηγαίνει».

 

Για το αν είναι πιο έμπειρη η ομάδα φέτος:«Έχουμε αποκτήσει τη σχετική εμπειρία. Η ομάδα αυτή δεν έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια, έχει ομοιογένεια και φέτος περιμένουμε ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Όταν μπουν οι Ούμπιδες και Τάτος θα παίξουμε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο».

 

Για το ποιο θα είναι θετικό αποτέλεσμα: «Θα επιδιώξουμε να κερδίσουμε. Από εκεί πέρα και η ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα. Δεν υποτιμάμε τον αντίπαλο. Είναι καλή μεσοεπιθετικά και σίγουρα θα παίξουν ρόλο και οι καιρικές συνθήκες. Ένας στεγνός αγωνιστικός χώρος θα ευνοήσει την ομάδα μου».

 

Για το αν θα είναι έτοιμοι Ούμπιντες και Τάτος στον επαναληπτικό: «Πιστεύω θα τους έχουμε. βελτιώνονται και οι δύο όσο περνούν οι μέρες και ανεβάζουν στροφές».

 

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Ατρόμητου, Βαγγέλης Νάστος μίλησε:

 

Για το τι χρειάζεται ο Ατρόμητος για την πρόκριση: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί και στα δύο παιχνίδια. Έχουμε δουλέψει και είμαστε σε καλό επίπεδο. Να τα δώσουμε όλα για να πάρουμε αυτή την πρόκριση».

 

Για την αντίπαλο του Ατρομήτου: «Είναι μια κλάση ανώτερη από την Χάουγκεσουντ. Έχει ποιότητα και δεν θέλω να πω ότι είμαστε το φαβορί. Το ματς είναι 50-50. Αλλά αν είμαστε σοβαροί μπορούμε να είμαστε αυτοί που θα πάρουμε την πρόκριση».

 

Για τον τρόπο που θα παίξει ο Ατρόμητος: «Ο Ατρόμητος έχει δείξει ότι δεν είναι ομάδα που περιμένει να χτυπήσει στην κόντρα. Είναι ομάδα που επιβάλλει τον ρυθμό της και μπορεί να παίξει ποιοτικό ποδόσφαιρο».

X